Există o mulțime de discuții acum în jurul viitoarei Nota Galaxy 10 din cauza unor zvonuri nepopulare. Există, desigur, actualul Galaxy Fold și actualul rege Galaxy S10. Există chiar și seria Galaxy A, care a devenit locul de joacă al Samsung pentru caracteristici experimentale. Unii ar putea crede că Samsung ar fi uitat că are o altă literă în supa de alfabet, dar recent dezvăluit Galaxy M40 dovedește că are planuri mari, dar ușor confuze pentru acea serie.
                 

Galaxy M înlocuiește Galaxy C și Galaxy pe mărcile de pe piețele emergente și formează frumos o serie "S, A, M" cu celelalte linii ale Samsung. Ca atare, cel mai probabil, se aștepta ca acesta să fie, de asemenea, în conformitate cu liniile bugetare prietenoase, de intrare, la nivel inferior, telefoane pe care le-a înlocuit. Așa cum ar putea dovedi Galaxy M40, acest lucru nu este exact cazul și, dacă nu pentru nume, ar putea chiar să fie confundat cu un telefon Galaxy A.

Detalii despre Galaxy M40 dat la 91mobile sugerează un destul de respectabil telefon de la mijlocul razei de acțiune Android, unul care se mândrește cu un procesor Snapdragon 600 și 6 GB de memorie RAM. Ea rulează Android 9 Pie chiar din cutie, cu experiența Samsung UI One, firește.

Ceea ce face mai degrabă o distincție, totuși, sunt cele trei camere pe spate, conduse de un senzor de 32 de megapixeli. Pe partea din față este aproape tot ecranul, cu excepția unei gauri care ascunde un shooter selfie de 16 megapixeli. Destul de multe caracteristici pe care le-ați vedea pe un telefon Galaxy A.

Din fericire, modelul M40 va rămâne cel puțin sigur că este prietenos cu bugetul. Prețul cu amănuntul este de așteptat să fie de aproximativ 20.000 INR (290 USD), cel puțin în India. Disponibilitatea pieței este încă nedivulgată în prezent.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here