Zvonurile despre schimbările pe care Samsung le va face pe smartphone-urile lor încep să se aprindă. Nota Galaxy Nota 10 a fost zvonuri că trebuie să scape jack-ul pentru căști, dar nu ar putea fi singur. Galaxy S11 s-ar putea confrunta cu o soarta similara si acum se pare ca trendul nu se va limita la high-end. Samsung tocmai a anunțat Galaxy M40 în India și China și, mai mult decât având camere triplu, va merge în istorie ca primul telefon de la jumătatea distanței Samsung fără mufă pentru căști.
                 

Pentru a fi corect, Galaxy M40 este un telefon destul de impresionant pentru nivelul său. Este alimentat de un procesor Snapdragon 675 cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de spațiu de stocare. Ecranul Full HD de 6,3 inci este aproape complet lipsit de design datorită designului Infinity-O. Da, asta inseamna ca are un aparat de fotografiat cu gaura SX, dar in coltul din stanga sus.

Caracteristica de acoperire a capului este de fapt cele trei camere pe spatele lui. Unul este un aparat de fotografiat f / 1,7 megapixeli, care servește ca shooter principal al lui Galaxy M40. Acesta este asistat de o camera de 8 megapixeli f / 2.2 de 123 de grade si un senzor de adancime de 5 megapixeli. Într-o oarecare măsură, este cam la fel ca lansarea Galaxy A50 în SUA, dar cu un senzor principal inferior.

Totuși, ceea ce ar putea atrage atenția celor mai mulți oameni este ceea ce nu există sau nu este menționat deloc. Galaxy M40 este, probabil, unul dintre celelalte, dacă nu primul telefon Samsung care scote portul respectiv. Cu ambele capete ale liniei Samsung eliminând conexiunea de 3,5 mm, este doar o chestiune de timp înainte ca aceasta să devină o caracteristică standard.

Schimbarea nu este surprinzătoare, având în vedere modul în care industria pare să se miște în această direcție. Este pur și simplu neobișnuit ca Samsung să-și dea linia inferioară a gamei mijlocii același tratament în curând. Acesta este, de obicei, nivelul vizat de consumatori care, de obicei, nu doresc să "actualizeze" căștile Bluetooth.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here