Samsung a anunțat recent două noi senzori de cameră de la brandul său destul de mic ISOCELL. Unul dintre ei a fost un senzor de imagine de 64 megapixeli, care părea să fie vizat în mod clar pentru a impune o singură acțiune a IMX586 de 48 megapixeli Sony. Bineînțeles, aceasta părea a fi o potrivire perfectă pentru modelul premium care Samsung trebuie să anunțe mai târziu în acest an. Potrivit unei surse de scurgere, totuși, acest lucru nu va fi cazul, punând sub semnul întrebării angajamentul Samsung privind fotografierea mobilă.
                 

Este destul de ușor să desenezi paralele între senzorul Samsung și Sony, în afară de faptul că Samsung a anunțat un rival mai direct în ISOCELL Bright GM2 de 48 megapixeli. Aceasta și ISOCELL Bright GW1 de 64 megapixeli au folosit o tehnică similară de a combina patru pixeli într-unul pentru a produce imagini clare și luminoase chiar și în condiții de lumină slabă. Sony îl marchează ca o matrice Quad-Bayer, în timp ce Samsung îl numește tehnologie Tetracell.

Este normal să se aștepte ca Samsung să-și plaseze cel mai bun senzor pe cel mai bun telefon al său, pentru sfârșitul acestui an, care ar fi Nota Galaxy 10. La urma urmei, pentru ce ar folosi asta? Nu este ca Sony, al cărui braț de imagine a făcut senzori grozavi pe care îi vinde apoi altor producători de echipamente originale, dar nu le oferă propria afacere mobilă.

Din păcate, în conformitate cu universul de gheață, Nota Galaxy 10 nu va folosi acel ISOCELL Bright GW1 de vârf de 64 MP pentru a fi sigur. Asta nu exclude utilizarea ISOCELL Bright GM2 de 48MP, dar asta nu va fi cu adevărat bătaia Sony la jocul propriu, jucând doar ca egal. În timp ce universul de gheață are un istoric al scurgerilor exacte, acesta este un exemplu în care fanii Samsung ar putea spera că leakster-ul nu este corect.

Mai mult decât dezamăgire, însă, ar putea pune în discuție angajamentul Samsung față de unul dintre cei mai mari factori care determină succesul unui smartphone pe piață. În timp ce modelul Galaxy S10 5G este aproape egal cu cel al lui Huawei P30 Pro, acesta se scurtează atunci când vine vorba de fotografia cu lumină slabă. O camera de 64 megapixeli "Tetracell" ar putea face minuni pentru asta, dar, de asemenea, s-ar putea sa fie suficiente actualizari de software.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here