Astăzi, ne uităm la cele mai căutate detalii pentru Samsung Galaxy Note 10: data lansării! Sfaturile pe care le lucrăm astăzi par să fi culminat în jurul mai multor date la sfârșitul lunii august – dar ultimul cuvânt va trebui să facă în mare măsură selecția finală a produselor pe care Samsung le dorește să le ofere. Vor elibera o singură unitate, un standard 10 și un Pro? Modelul Pro va avea 10 nume sau va începe la 1?
                 

Samsung Galaxy Note 10 se zvonește că are o gamă de lansare la sfârșitul lunii august pentru ambele modele noi, Samsung Galaxy Nota 10 și Nota 10 Pro. Aceste dispozitive sunt similare dimensiunilor cu cea mai recentă stea stelar purtătoare de stil S din pachetul Galaxy, Nota Galaxy 9. Nota 10 se zvonește a fi mai largă și mai scurtă decât predecesorul său, în timp ce Nota 10 Pro este considerată drept un SMIDGEN mai scurt decât Galaxy S10 5G.

A se vedea acea gaură mică de pe frunte a Galaxy Nota 10 redând mai sus? Asta e doar un alt smidgen mai mic decât predecesorul său. Este de așteptat ca această gaură să continue să se înrăutățească cu fiecare telefon erou succesiv din arsenalul Samsung până când la un moment dat a dispărut cu totul.

De asemenea, în cazul în care doriți să utilizați imaginea de la capătul acestui post pentru propriul dvs. articol, vă rugăm să aveți libertatea de a face acest lucru! Ar fi grozav dacă ați putea include și sursa imaginii (SlashGear) în articol, la un moment dat – asta e pe tine!

Nota Galaxy 10 Pro era, într-un anumit moment, probabil rulantă cu un ecran complet de acoperire frontală fără o gaură de cameră, dar acum va trebui să așteptăm. Treceți-vă degetele pentru 2020 pe întregul ecran semi-transparent pentru o tehnologie a camerei orientate spre față într-o marcă de smartphone majoră.

Camerele de pe spatele acestui dispozitiv par să replice îndeaproape cele ale modelului Galaxy S10 5G. Dispozitivul ăsta costă o mulțime de bani – pentru un motiv bun. Are patru camere pe spate, dintre care una este dedicată detectării 3D pentru acțiunea de scanare 3D de nivel inferior. Aruncati o privire la camerele Galaxy Note 10 Pro va veni probabil cu standardul din lista de mai jos:

• 12 MP, f / 1.5-2.4, 26mm (larg), 1 / 2.55 ", 1.4μm, PDAF dual, Pix
1 / 3.6 ", 1.0μm, AF, OIS, zoom optic 2x
• 16 MP, f / 2.2, 12mm (ultrawide)
• Camera TOF (Timp de zbor,

Cea mai bună lovitură de la data lansării Galaxy Nota 10 de acum este 23 august 2019. Asta e cea mai apropiată, probabil vom ajunge la o confirmare a datei de lansare, înainte ca Samsung să-și spună confirmarea singură la evenimentul mare de dezvăluire . Evenimentul dezvăluit pentru Samsung Galaxy Nota 10 este așteptat să aibă loc pe 7 august 2019.

Nu este clar dacă Samsung va lansa în același timp Galaxy Nota 10 și Galaxy Nota 10 Pro. Aceste dispozitive ar fi trebuit inițial să fie lansate în același timp, dar sfaturile recente privind modificările de ultimă oră ale dispozitivului mai mare par ca și cum ar putea să pună o mică întârziere la data scaderii.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here