Chiar și Samsung a impins în mod aparent lansarea actualizării One UI pentru Nota Galaxy 9 până în februarie, pare să fi deschis ușa pentru un model mai vechi. Spre deosebire de Galaxy S9 și Nota Galaxy 9, se pare că Samsung începe cu Nota Galaxy 8 când vine vorba de programul beta. Acum, câțiva proprietari selectați de phablet pe piețele selectate se pot înscrie să experimenteze Samsung One UI, atât noile caracteristici, cât și problemele potențiale pe care le-ar putea aduce.

                 

La fel ca și în cazul TouchWiz, Samsung nu doar că aruncă o privire nouă cu un UI, deși, desigur, există și asta. Luând un indiciu de la Android 9 Pie, Samsung adoptă cărți cu colțuri rotunjite aproape cu totul din toată inima.

Totuși, schimbările unui UI depășesc aspectul estetic. În special, acesta rearanjează elementele UI astfel încât să fie mai ușor de atins cu o singură mână. Sau asta e spielul lui Samsung. Nu este surprinzător că aceste modificări se vor abate din nou de la standardele de interfață Android, dar Samsung nu este cu totul nou în a fi diferit.

Programul Samsung One UI Beta, care, desigur, aduce și Android 9 Pie cu acesta, a fost confirmat în aplicația Samsung Members, iar înregistrarea a fost deschisă în India și Coreea de Sud. Dacă producătorul se angajează la programul său anterior, versiunea finală ar trebui să fie lansată luna viitoare. Șansele sunt, totuși, va dura o lună sau chiar două înainte de a se întâmpla.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here