5G este tentat să fie viitorul, dar dacă numărul tot mai mare de reclamații din Coreea este o indicație, va fi unul dezordonat. Acordat, lansarea rețelei următoare este extrem de limitată, iar Galaxy S10 5G este până acum singurul telefon compatibil cu 5G disponibil în comerț. În ceea ce privește primele impresii, însă, lansarea inițială nu se dovedește a fi una bună.
                 

Galaxy S10 5G tocmai a devenit disponibilă în Coreea de Sud, dar deja îi dă naștere unei bătăi mari de cap. Acordat, este de așteptat ca acoperirea de 5G să fie extrem de limitată până în anul viitor. Telefoanele și echipamentele de rețea ar trebui să fie capabile să cadă înapoi la 4G LTE perfect, ceea ce nu este ceea ce proprietarii Galaxy S10 5G se confruntă.

Potrivit unui număr din ce în ce mai mare de utilizatori, conexiunea lor la date se întrerupe atunci când smartphone-ul încearcă să treacă de la 5G la LTE. Mai rău, se pare că continuă să se deconecteze până când repornește telefonul de mai multe ori. Este suficient să spunem că experiența este foarte perturbatoare.

Teoretic, tranziția nu ar trebui să meargă în acest fel. La fel ca și când nu vă deconectați atunci când semnalul dvs. scade de la 4G la 3G sau mai puțin, comutatorul ar trebui să fie, de asemenea, neobservat, cu excepția modificării vitezei. Cu siguranță nu ar trebui să taie brusc datele.

Telecomunicațiile Samsung și coreene nu sunt prea de ajutor. Fie că abia răspund, fie că îndreaptă vina unul către celălalt. Operatorii spun că nu au primit astfel de plângeri în ultimele zile după ce și-au modernizat software-ul pentru stația de bază, în timp ce Samsung susține că și-a actualizat propriul software pentru a facilita tranziția între rețele. Utilizatorii, totuși, cer să difere.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here