Unul dintre aspectele importante ale viitoarei companii emblematice a Samsung va fi, probabil, și cel mai controversat. Nu contează, Samsung a mers cu o gaură pentru Galaxy S10. Desigur, va face tot posibilul pentru a vinde acea caracteristică, sau dacă o veți face greșit dacă doriți, ca o lumină roșie sau o strălucire care să indice prezența și activitatea ei. Se pare că ar putea avea și o altă caracteristică care aparent folosește spațiul mort pentru a lansa imediat aplicația camerei în modul Selfie

                 

Această informație nu este exact o scurgere, chiar dacă vine din universul @Ice. Este, în schimb, mai multe speculații bazate pe o astfel de caracteristică care există deja pe Galaxy A8. Și din moment ce Samsung este primul telefon cu gaură de găurit și se crede a fi precursorul lui Galaxy S10, sunt șanse ca acesta din urmă să-l aibă.

Deși gaura pentru acea cameră este moartă când vine vorba de pixeli, se pare că este încă sensibilă la atingere. O caracteristică mai puțin cunoscută a modelului Galaxy A8 este că puteți glisa în jos din acea gaură pentru a lansa aplicația camerei imediat în modul Selfie.

Este cu siguranță un truc convenabil, dar nu te aștepta să o faci cu o singură mână. În funcție de modul în care țineți telefonul, va trebui să vă întindeți degetul mare pentru a efectua gestul. În cel mai bun caz, acesta reduce ceea ce ar fi în mod normal cel puțin două până la trei robinete într-o singură lovitură.

O să ajute să vindeți designul găurii? Probabil ca nu. Această caracteristică ascunsă este mai puțin o justificare și mai mult o compensație. Dar, la fel ca în cazul crestăturilor, probabil că utilizatorii se vor obișnui cu aceasta și vor deveni orbi în mod mental, mai ales dacă mai mulți producători de smartphone-uri adoptă același design.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here