O mizerie de imagini oficiale Samsung Galaxy S10 s-au scurs astăzi, arătând noua familie de telefoane și accesorii. Cel mai important, acestea arată noul Samsung Galaxy Buds, care sta aici pe spatele Galaxy S10 într-un caz de încărcare. Cazul de încărcare este încărcat aici de telefonul smartphone – în interiorul telefonului există un placă de încărcare fără fir, permițând încărcarea dispozitivului de către încărcătoare wireless și acționarea ca și încărcător fără fir

                 

Nu este prima dată când această acțiune de încărcare în stil dublu vine pe piață – dar este prima dată când va fi lansată de un brand la fel de mare ca și Samsung. Puteți găsi aceeași caracteristică pe Huawei Mate 20 Pro lansat înapoi în octombrie 2018. A fost grozav atunci și este încă rece acum.

Samsung Galaxy S10 a fost prezentat astăzi într-un set de imagini de la WinFuture, unde Galaxy S10E a fost prezentat la începutul acestei săptămâni. Detalii suplimentare scurgeri de azi datorită imaginilor noi masive și un nou sortiment de imagini includ următoarele

• Prețurile la 750, 900/1150 și 1000/1250/1500 Euro
• Galaxia Buds a confirmat 150 de euro
• Samsung Galaxy S10 Plus Black

• Încărcarea din spate pentru Galaxy Buds a confirmat

SEE TOO: Experiența Galaxy S10 începe în această săptămână

Stabilirea prețurilor va fi probabil similară cu cea a prețului euro prezentat în această săptămână în scurgeri. Aceste pierderi se traduc probabil în prețuri aproape identice în dolari SUA, în ciuda ratei de schimb actuale. Asta inseamna urmatoarele pentru stabilirea preturilor in SUA, potential.

• Galaxy S10: 900 RON, 1150 USD în funcție de stocarea de 128 sau 512 GB
• Galaxy S10E: 750 RON sau 800 USD
S10 Plus: $ 1100, $ 1250, $ 1500 USD pentru 128GB, 512GB, 1TB (ceramică)
• Galaxy Buds: probabil în jur de $ 150 USD

Rețineți că am descoperit Samsung Galaxy Buds tot drumul înapoi … bine … luni. Deci nu am bătut pe alții cu mult, dar gândul este acela care contează!

Samsung Galaxy S10, S10E și S10 Plus vor fi probabil prezentate într-un eveniment organizat de Samsung în 20 februarie – aceasta este luna aceasta. Precomenzile pentru aceste dispozitive vor începe probabil în ziua sau în ziua următoare evenimentului. Samsung Galaxy S10 va fi lansat spre vânzare la sau în jurul valorii de 9 martie 2019 – sau acolo. Stați la dispoziție pentru acțiunile noastre personale, apropiate și pentru eventualele noastre recenzii!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here