În timp ce Samsung oferă telefoanele sale emblematice într-o varietate de culori, pare să aibă o preferință pentru tonuri întunecate sau mutite. Da, a rupt matrița cu o culoare galbenă, dar asta a fost doar pentru Galaxy S10e. Acum îi dă posibilitatea să dețină mai multe dintre telefoanele premium Galaxy S10 și Galaxy S10 care au o șansă de a avea ceva mai interesant. Presupunând că trăiesc cel puțin în Elveția.
                 

Există, desigur, o varietate de cazuri disponibile pentru aproape orice telefon. Și luând în considerare modul în care sticla este alunecoasă și predispusă la crăpare, unii îi sfătuieau să pună un caz sau o piele. Există întotdeauna unii care preferă ca telefoanele să fie așa cum ar fi trebuit să fie și ar prefera foarte mult telefonul lor a venit în culoarea pe care o doresc.

În cazul în care le place roșu, atunci ar putea fi în pentru un tratament. Samsung a lansat oficial o culoare cardinală roșie atât pentru Galaxy S10, cât și pentru Galaxy S10 +. Ciudat, nimic pentru Galaxy S10e dar, din nou, are deja galben.

Există însă câteva avertismente cu privire la această culoare nouă. Primul este că pare să fie disponibil doar în Elveția în acest moment. Al doilea este că alegerea roșie vă blochează, de asemenea, în memoria RAM de 8 GB, configurație de stocare de 128 GB. Acesta este prețul ne-literal pe care trebuie să-l plătiți pentru o culoare mai puțin obișnuită.

Întrebarea acum este dacă Samsung intenționează să o pună la dispoziție pe alte piețe dincolo de Elveția. Pare plauzibil faptul că alte piețe europene primesc același tratament special, dar, având în vedere cât de neașteptată era această nouă culoare, rămâne încă de văzut.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here