Samsung Galaxy S10, S10E și S10 Plus au aceeași caracteristică a camerei. Aceeași trăsătură cheie, adică cea mai recentă serie de scurgeri. Caracteristica cea mai mare a lui Samsung Galaxy S10 ar putea să nu fie pe verso, la urma urmei. În schimb, s-ar putea să aruncăm o privire pe o gaură în "Infinity O Display" a smartphone-ului – în camera sa orientată spre față.

                 

Samsung Galaxy S10, în toate cele trei lansări ale primului său val, este dotat cu aceeași cameră primară. Samsung Galaxy S10 Plus este în mod clar stabilit să se rotească cu o cameră suplimentară în față cu Live Focus și Dual Pixel AF UHD autoie acțiune – dar întregul set are aceeași colecție de caracteristici video. Toate cele trei modele au aceeași cameră primară cu diafragmă f / 1.9 cu diafragmă de 10MP, potrivit celor mai recente informații scoase de la Samsung, și toate pot înregistra același tip de video

Samsung Galaxy S10 va fi probabil primul smartphone din lume capabil să înregistreze 4K video pe camera frontală. Asta inseamna ca va deveni dispozitivul "go-to" pentru influenta de cea mai inalta clasa si pentru crearea de retele sociale milenare de generatie YouTube care sa impartaseasca oameni de tot felul. Tipuri de creatie si oameni care cred ca au nevoie de camera cea mai puternica pentru a arata cel mai bine – toate lucrurile bune

Ultimul lot de scurgeri a sugerat în această dimineață că mai multe puncte de vânzare pe camerele smartphone-ului includ:

• Efectul de zoom
• Focalizarea în timp real
• Fața cu două canale (numai Galaxy S10 Plus)
• Efectul Spin
8)
• Imagine naturală emoji
• Tastatură triplă pentru camera foto (Galaxy S10 și Plus)
– 12MP f2.4, 12MP f1.5, 16MP f2.2
, Zoom, OIS, AF, Wide (77 de grade), Diafragmă dublă, OIS dual-pixel, ultra-largă (123 grade)
• Gamă dublă pentru camera Galaxy S10E
– 12MP f1.5, 16MP f2 .2
– Dual Aperture, Dual Pixel, OIS, ultra-larg (123 grade)

Samsung a arătat că următorul mare eveniment va avea loc pe data de 20 februarie 2019. În acel moment se așteaptă ca Samsung Galaxy S10, Galaxy S10E și Galaxy S10 Plus să fie dezvăluite în totalitate. De asemenea, se așteaptă ca Samsung Galaxy F (smartphone pliabil) să fie dezvăluit cu mai multe detalii decât a fost împărtășită la conferința de anul trecut a dezvoltatorilor.

A fost anunțat că Samsung va pune familia Galaxy S10 la pre-comandă în 24 de ore de la evenimentul din 20 februarie. Dispozitivele se așteaptă să fie lansate complet pe 9 martie 2019 – dați sau țineți o săptămână. Vom vedea totul, mai devreme decât mai târziu!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here