Cele mai noi fotografii ale modelelor Samsung Galaxy S10 și S10 Plus ne sugerează că ar trebui să așteptăm Nota Galaxy 10. Fata, spatele și laturile acestor dispozitive arată foarte mult ca și predecesorii lor, iar tehnologia sub capota – ceea ce știm până acum – nu se schimbă în mod special. Cu alte cuvinte, dacă aceste mici detalii ne dau indicii cu privire la adevărata natură a ceea ce este încă ascuns.

                 

Fotografii din ultimele câteva zile și în această dimineață pictează o imagine a trei smartphone-uri diferite. Există un Samsung Galaxy S10E (sau Lite), un Galaxy S10 în două dimensiuni interne de stocare și un Samsung Galaxy S10 cu trei versiuni diferite – două dimensiuni diferite de stocare internă și un telefon complet separat. Telefonul complet separat este listat în general ca Samsung Galaxy S10 Plus (X) – sau 5G. Acest dispozitiv este regele ciorchinii.

Galaxy S10E (Lite)

Samsung Galaxy S10E, sau Lite, a fost înclinat să se rotească cu un afișaj de 5,8 inch – un ecran FLAT – cu o singură cameră orientată spre față, două camere orientate spre spate și o baterie de 3100mAh. Acest dispozitiv se spune că are stocare internă de 128 GB și memorie RAM de 6 GB. La fel ca fiecare dintre celelalte versiuni ale modelului Galaxy S10, se spune că această versiune are un procesor Qualcomm Snapdragon 855 sau Samsung Exynos 9820 în funcție de regiune

Vedeți un raport anterior pentru detalii suplimentare despre fotografia de mai sus. Este plat, dar nu este complet plat. Este curbată, dar nu aproape la fel de curbată ca cea mai apropiată frate.

Va fi interesant să vedem cum arată ecranul plat de 5,8 inch comparativ cu afișajul curbat de 6,1 inch al modelului Galaxy S10. Probabil că vor avea o cantitate foarte asemănătoare de spațiu cu adevărat utilizabil – în jurul margini rămân puțin mai puțin pe care nici un dezvoltator nu-l păstrează în controale. Nu ar vrea să fie tăiat, la urma urmei.

Galaxy S10 (bază)

Modelul de bază Samsung Galaxy S10 a fost prezentat în fotografii pentru a avea un afișaj de tip frontside Infinity-O – o singură gaură în colțul din dreapta sus pentru camera frontală. Această cameră se spune că funcționează la fel ca primele afișaje de tip Infinity-O de la Samsung, deoarece zona O funcționează în continuare ca o touchscreen – este doar blocată de afișarea pixelilor.

Se spune că Galaxy S10 vine în două ediții – unul de 128GB, celălalt 512GB, ambele cu același procesor ca și S10E. Cel mai mic dintre aceste două a fost tipărit pentru a avea RAM de 6 GB, cu atât mai mare 8 GB. Ambele versiuni vor avea afișajul Infinity cu marginile în cascadă din stânga și de sticlă curbată din dreapta, adică.

Fața Galaxy S10 va avea o singură cameră, iar spatele va avea trei camere. Trei camere apar și pe Galaxy S10 Plus. Galaxy S10 a fost dotat cu o baterie de 3500mAh în ambele variante.

Galaxy S10 Plus

Galaxy S10 Plus va fi extrem de similar cu modelul Galaxy S10, dar cu un afișaj puțin mai mare și o cameră suplimentară în față. Bateria este, de asemenea, aproape sigur un pic mai mare în plus – 4100mAh în loc de 3500mAh. Partea din spate a telefonului are probabil aceeași matrice de camere 3x ca și în Galaxy S10, în timp ce partea frontală are două camere într-o gaură în formă de pastilă pe ecran în loc de un singur

Galaxy S10 Plus se zvonește că va veni cu un ecran curbat de 6,4 inch. Acesta va fi curbat la fel ca Galaxy S10, cu laturi în cascadă în stânga și în dreapta. Toate telefoanele până la acest punct din această colecție funcționează cu conectivitate 4G LTE – și nu mai mult

Imaginea de mai sus ne-a fost trimisă în această dimineață de un tipar anonim. În măsura în care am fost capabili să spunem, a fost întâi împărtășită cu un cont Weibo 搞 机 圈 的 那些 事, acele lucruri care fac cercul mașinii!

Galaxy S10 (dincolo de X)

Samsung Galaxy S10 (dincolo de X, după cum se spune că este codificat) se spune a fi primul telefon Samsung cu abilități de conectivitate de 5G. Acest aparat se zvonește că are un ecran de 6,7 inch cu două camere în față și patru camere pe spate. Acest dispozitiv este spus să-out restul de ciorchine cu o marjă semnificativă – în special atunci când vine vorba de preț. Găsiți cel puțin 200 de dolari mai mult decât restul familiei Galaxy S10, conservator.

Galaxy S10 Beyond X este probabil să aibă o baterie de 5000mAh și memorie RAM de 12GB, împreună cu o memorie internă de 1TB. Acest dispozitiv nu va fi probabil lansat cu restul familiei Galaxy S10. În schimb, va fi lansat ori de câte ori 5G este disponibil în orice regiune dată din întreaga lume – sau așa sa spus!

Preț și lansare

Deși nu putem pune prețuri finale pe niciunul dintre dispozitivele din colecția Samsung Galaxy S10, putem face o lovitură bună pentru a le pune în ordine. Următoarea este ordinea costului, în măsura în care știm având în vedere informațiile scurse pe care le-am văzut până acum.

• Galaxy S10 5GB
• Galaxy S10 Plus
• Galaxy S10 Plus
• Galaxy S10 Plus
• Galaxy S10 Plus
512 GB
• Galaxy S10 Plus (Beyond X) cu stocare internă de 1TB

Evenimentul mare de dezvăluire este stabilit în data de 20 februarie 2019. Samsung Galaxy S10E, Galaxy S10 și Galaxy S10 Plus vor fi probabil lansate la pre-comandă pe data de 20 februarie, după care au atins disponibilitatea generală pe sau în jurul valorii de 9 din martie 2019. Galaxy S10 5G (Beyond X) va fi lansat probabil în al doilea trimestru din 2019, aprilie sau mai – sau acolo. La evenimentul de lansare s-ar putea să vedem și alte dispozitive.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here