În puțin peste un an, Japonia va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume. Dar, mai mult decât pregătirile tehnice pentru Jocurile Olimpice 2020, există și promovarea evenimentului. Samsung face parte din acesta din urmă, după ce a fost ales unul dintre partenerii evenimentului și care este modalitatea cea mai bună de a face acest lucru, decât vânzând o ediție foarte limitată Galaxy S10 + cu logo-ul Jocurilor Olimpice 2020 gravat pe spate.
                 

Desigur, aceasta nu este prima dată când Samsung a lansat o ediție a Jocurilor Olimpice a unui telefon. Implicarea sa în eveniment merge încă din 2012, odată cu prima Notă Galaxy. Și nu va fi ultimul, deși, desigur, are de-a face doar cu generația Galaxy S10.

Ediția Galaxy S10 + Jocurile Olimpice este în esență doar culoarea Prism White a fantezilor mari, cu marcaje speciale pentru comemorarea competiției viitoare. Pentru a se potrivi cu tema, Samsung a imprimat logo-urile olimpice în alb, ceea ce înseamnă că este greu de observat la prima vedere.

În afară de asta, acest Galaxy S10 + este aproape la fel ca orice altul Galaxy S10 + de pe piață, deși unul cu 8 GB de memorie RAM și 128 GB de spațiu de stocare. Asta inseamna aceleasi camere triplu compuse dintr-un senzor principal de 16 megapixeli, o camera cu unghi larg de 12 megapixeli si un shooter de telefoane de 12 megapixeli. Modelul primește și procesorul Snapdragon 855 în locul variantei Exynos.

La fel ca predecesorii săi, aceasta este o promoție ediție limitată unică și vor fi făcute 10.000 de unități. În plus, va fi disponibilă doar de la transportatorul japonez NTT DoCoMo pentru aproximativ 110.000 JPY (1.000 $), făcându-l și mai rar. Pentru acel preț, însă, Samsung aruncă și o pereche de buzunare Galaxy care împărtășesc aceleași motive și logo-uri albe.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here