Următoarea emblemă a Samsungului se transformă într-o pungă destul de mixtă. Pe de o parte, veți vedea unele dintre cele mai recente tehnologii mobile, toate într-un singur pachet. Pe de altă parte, veți vedea și noul lucru pe care toată lumea îl iubește: camera de găurit cu gaură. Dar, deocamdată, pentru acest moment controversat, există cel puțin vesti bune sau confirmarea unor vesti bune. Galaxy S10 va avea într-adevăr un scaner de amprente pe ecran și avem aplicația Samsung Samsung Pay pentru a mulțumi pentru această dovadă.

                 

Samsung a fost destul de generos cu indicii în ultima vreme. A fost, în mod intenționat sau nu, inclusiv sugestii în actualizările firmware-ului, chiar dacă aceste caracteristici nu au nimic de-a face cu telefonul în care este instalat. Acesta este cazul pentru Samsung Pay, al cărui cod menționează în mod explicit un scaner de amprente în afișare.

Potrivit celor de la XDA, cea mai recentă aplicație Samsung Pay include codul care detectează ce fel de scaner de amprente are telefonul. Motivul este că dacă există un senzor în afișaj, Samsung Pay trebuie să-și schimbe UI-ul pentru a face loc indicatorul scanerului de amprentă din partea inferioară a ecranului.

Cum sunt siguri că e vorba de Galaxy S10? Deoarece codul face, de asemenea, menționarea numelui de cod Galaxy S10. Din păcate, același nume de cod este împărțit între toate variantele, deci nu există nici o asigurare care să fie. Galaxy S10 Lite, de exemplu, este de așteptat să nu aibă un astfel de senzor.

A fost aproape doi ani, poate chiar mai mult, ca Samsung să-și ia în sfârșit scanner-ul cu afișare în zvonuri. S-ar putea însă să nu fie tot ceea ce este tăiat să fie. În timp ce Samsung se așteaptă să utilizeze tehnologia cu ultrasunete a Qualcomm, există acum zvonuri că un astfel de senzor nu va funcționa bine cu protectorii de ecran

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here