Într-o săptămână de astăzi, Samsung va lua scena în San Francisco pentru următorul eveniment despachetat și va dezvălui Galaxy S10. De la lansarea pachetului Unckacked 2019, am știut că Galaxy S10 ar fi capul, iar astăzi Samsung a făcut clar faptul că știe că știm. Compania a deschis rezervări pentru telefon, confirmând dincolo de o îndoială că va fi dezvăluită săptămâna viitoare.

                 

Ar putea fi un pic ciudat să rezervăm o viziune telefonică nevăzută, dar pentru toți cei care deja știu că vor cumpăra Galaxy S10, acesta este un mod de a ajunge cât mai curând posibil. Din punct de vedere tehnic, nu pre-comandați încă telefonul, deoarece precomenzile nu vor fi deschise decât după eveniment. În schimb, faceți doar o rezervare pentru a obține "accesul prealabil la precomandă", ceea ce face să pară că cei care fac o rezervare acum vor avea șansa de a-și plasa ordinele înaintea celorlalți.

Există câteva avantaje care trebuie rezervate acum, chiar dacă precomenzile nu sunt încă deschise. Samsung spune că cei care își rezervă vor avea telefonul livrat până la 8 martie, dar garantează doar că în timp ce consumabilele durează. Samsung oferă, de asemenea, un credit de $ 50 pentru toți cei care rezervă, ceea ce reprezintă un bonus frumos.

Samsung a lansat și un program de comerț pentru Galaxy S10, cu pagina sa de rezervare, care spune că potențialii cumpărători pot obține până la 550 USD în creditul comercial, în funcție de telefonul pe care îl predau. Formularul de rezervare nu necesită multe informații – doar numele, adresa de e-mail și codul poștal, împreună cu transportatorul pe care îl doriți pentru dispozitivul dvs. (deși există și opțiunea de a cumpăra un model deblocat dacă nu doriți să vă angajați purtător).

Pentru majoritatea dintre noi, este probabil o idee bună să așteptați ca Galaxy S10 să fie dezvăluit oficial înainte de a plasa o rezervare sau o comandă prealabilă. Dacă, totuși, toate specificațiile și imaginile scurse au vă lăsat convins că telefonul Galaxy S10 va fi telefonul pentru dvs., atunci este posibil să nu fie o idee proastă să rezervați un telefon astăzi pentru a vă asigura că îl obțineți la lansare. Ca întotdeauna, vom acoperi evenimentul Samsung Unpacked așa cum se întâmplă, așa că verificați aici cu SlashGear pentru mai multe pe 20 februarie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here