Samsung este programat să dezvăluie Galaxy S10 două săptămâni de astăzi și atunci când se întâmplă, gândirea actuală este că va dezvălui trei telefoane diferite: Galaxy S10 standard, Galaxy S10 Plus mai mare și Galaxy S10e. Galaxy S10e – cunoscută anterior în jurul morții de zvon ca Galaxy S10 Lite – este probabil cel mai interesant dispozitiv al grupului, dacă nu pentru alt motiv decât va fi un dispozitiv mai puțin costisitor menit să apeleze la mase. Astăzi, avem o privire bună la telefon din mai multe unghiuri datorită unei scurgeri substanțiale.

                 

O colecție de imagini de presă Galaxy S10e au scapat, iar în ele ajungem să vedem partea din față, spatele și părțile laterale ale telefonului, ceea ce lasă puțin imaginației. Vom vedea chiar și Galaxy S10e în câteva culori diferite, deși, din păcate, nu ne uităm la partea de jos sau de sus a dispozitivului.

Totuși, imaginile – care au fost obținute și publicate de site-ul german Winfuture – confirmă câteva lucruri despre Galaxy S10e. Știm că telefonul va avea o decupare cu gaură pe afișaj pentru camera frontală în locul unei crestături. Galaxy S10 și S10 Plus se așteaptă să-și găzduiască camerele cu care se confruntă în față într-un mod similar și merită să subliniem că nu este prima dată când am văzut o astfel de decuplare pe dispozitivele Samsung

Imaginile de presă ne arată, de asemenea, un telefon care are un afișaj complet plat, mai degrabă decât unul cu muchii curbe, așa cum ne-am obișnuit să vedem cu navele emblematice Samsung. Pe spate, avem un aranjament cu două camere în loc de setul standard al camerei S10, prevăzut cu trei camere. Butonul Bixby este încă acolo sub butonul de volum, dar o nouă privire de cealaltă parte a dispozitivului arată ceva interesant: un cititor de amprentă montat lateral

Specificațiile scurse pentru Galaxy S10e arată că telefonul va fi livrat cu un afișaj de 5,8 inch, care este mai mic decât afișajele de pe Galaxy S10 și (evident) de Galaxy S10 Plus. Este de așteptat ca modelul Galaxy S10e să fie mai mic decât frații săi, iar prețul este una dintre acele detalii pe care nu o vom ști sigur până când nu vine de la Samsung în mod direct, Winfuture crede că va costa 749 € (aproximativ 850 $).

Ca întotdeauna, ar trebui să abordați ceea ce vedeți și să citiți despre dispozitivele neutilizate cu așteptări temperate, deoarece scurgerile pot face greșit. Cu toate acestea, atunci când considerați că acestea sunt renderări de presă, se pare că sunt exacte. Vom vedea care scurgeri sunt corecte și care nu sunt destul de repede, deoarece Samsung Unpacked va dezvălui toate pe 20 februarie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here