În această dimineață, s-au scurs imagini care arată partea din față, spate și ambele părți ale Samsung Galaxy S10E, cel mai unic model din buchet. Acest dispozitiv este cel mai mic echipaj, și aproape sigur cel mai puțin costisitor. Este, de asemenea, primul smartphone Samsung Galaxy S în câțiva ani pentru a avea un ecran plat. Fiecare alt smartphone Galaxy S din ultimele generații a avut un "afișaj Infinity" cu muchii stângi și drepte curbate. Aceasta nu este ca acelea.

                 

Samsung Galaxy S10E va avea un ecran de 5,8 inch, în timp ce Galaxy S10 va avea un ecran de 6,1 inch, iar modelul Galaxy S10 Plus va avea un ecran de 6,4 inch. Singura versiune a modelului Galaxy S10E va avea memorie RAM de 6 GB și stocare internă de 128 GB. Există posibilitatea ca acest dispozitiv să aibă un slot pentru cartelă microSD pentru expansiunea de stocare, dar nu suntem încă 100% siguri.

Această unitate nu are cititor de amprente în afișare ca cei mai apropiați frați. În schimb, acest dispozitiv este primul smartphone Samsung Galaxy S care are un cititor de amprente montat lateral. Acest cititor de amprente se găsește în partea dreaptă a telefonului, unde este montat în mod normal butonul de alimentare

Partea frontală a acestui smartphone are un ecran cu acoperire aproape completă, cu o gaură circulară în colțul din dreapta sus pentru o cameră frontală. Acesta este același fel de gaură ca și în Galaxy S10, în timp ce Galaxy S10 Plus are o gaură în formă de pilula pentru a găzdui două camere video orientate spre față. Acest Galaxy S10E este menit să fie cel mai conservator dintre cele trei telefoane, dar încă are o caracteristică de nivel premium, care este capacitatea de a avea o gaură tăiată din templu.

Partea din spate a dispozitivului are două camere într-o serie de camere care arată foarte asemănătoare celei din partea din spate a restului familiei Galaxy S10. Abilitățile acestei matrice de camere sunt probabil inițiale și la fel de bune – pentru persoana obișnuită – ca și Galaxy S10. Lipsesc câteva caracteristici premium datorită lipsei a mai mult de 2 camere – dar vom vedea ce sunt atunci când ajungem acolo

VIZUALIZAȚI ȘI: Restul imaginilor Galaxy S10 s-au scurs astăzi

Bateria din acest dispozitiv este cotată la 3100mAh. Bateria lui Galaxy S10 este aparent de 3400mAh, în timp ce Galaxy S10 Plus va avea o unitate de 4100mAh. Așa cum sugerează leakers-ul de la WinFuture, aceste dispozitive vor veni într-adevăr cu aceste dimensiuni ale bateriilor, în ciuda a ceea ce au sugerat scurgeri anterioare

Galaxy S10E va costa probabil aproximativ 750 de euro, sau între 700 și 800 USD. Aceasta nu este convertită direct acolo, este o sumă pe care o ghicim în baza diferențelor dintre prețurile telefoanelor din trecut, Europa vs SUA. Acest dispozitiv va apărea aparent în negru, verde, alb și aur, iar o versiune albastră va "veni mai târziu".

Acest dispozitiv și Galaxy S10 și Galaxy S10 Plus vor fi dezvăluite în întregime la un eveniment care va avea loc pe 20 februarie 2019. Asta va fi în curând și vom fi acolo cu clopoței! Ne așteptăm ca etapa de precomandare să înceapă în aceeași zi, iar eliberarea să se întâmple undeva în jurul datei de 9 martie 2019.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here