Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus primesc update-ul Android 9 Pie chiar în acest minut în SUA. Acest lucru este valabil pentru versiunea Verizon a familiei Galaxy S9, așa cum este valabil și pentru versiunile Sprint și AT & T ale telefonului. T-Mobile USA, ești acolo? Vrei să construiască un om de zăpadă? Toți ceilalți primesc Android 9 Pie și experiența Full One UI în această dimineață.

                 

Noua actualizare Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus vine la dispozitive prin intermediul actualizării standard a mijloacelor media – over-the-air. De asemenea, puteți să vă îndreptați în Setări, să derulați până la sfârșitul meniului de setări și să atingeți Actualizare software și acolo veți fi. Această cale de actualizare este aceeași pentru Galaxy S9, așa cum este pentru Galaxy S9 Plus.

În mix sunt Adaptive Battery, Adaptive Brightness și Acțiuni App. Veți primi, de asemenea, felii, navigare intuitivă, interfață intuitivă a camerei și One Talk (în funcție de versiunea Galaxy S9). One Talk este un serviciu în dialerul nativ dacă sunteți totul despre serviciul One Talk – este o "soluție telefonică mobilă care vă ajută să vă conectați personal cu clienții și să vă angajați echipa"

Noua interfață a camerei are capacitatea de a se extinde cu o singură operație și include un "optimizator de ecran" care este, de fapt, modul automat. Setările pentru culori și altele asemenea sunt ajustate automat pentru a se potrivi cel mai bine situației. Setările rapide, AR Emoji și Bixby Vision au fost mutate și în partea de sus a ecranului.

Brightness Adaptive și Adaptive Battery detectează automat condițiile de iluminare a mediului și nivelul bateriei și ajustează automat, în mod corespunzător. Acest lucru ar trebui să extindă viața bateriei în mod substanțial, iar luminozitatea adaptivă ar trebui să servească pentru a vă salva ochii un pic de durere târziu noaptea.

Acțiunile aplicațiilor sunt similare acțiunilor "adaptive" de mai sus. Acțiunile aplicațiilor urmăresc ceea ce faci, căutați modele și acționați asupra acelor modele în viitor. Exemplul oferit de Samsung este acțiunea automată a listei dvs. de melodii preferate de melodii care apare când conectați căștile la telefon.

Un UI este cel mai apropiat pe care îl vei ajunge la acel Galaxy S10 înainte ca Galaxy S10 să fie lansat publicului. Acum, că acest software este în afara, este sigur să vă așteptați la niște bucăți și bucăți distractive din viitorul Galaxy S10, care se va ridica aici și acolo – păstrați un ochi ascuțit și vedeți dacă puteți vedea una sau două!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here