A trecut aproape un deceniu de când Apple a primit o mulțime de flacără pentru "răspundeți greșit" la problemele legate de recepția iPhone 4. Dar, deși Apple a trecut mult timp de acea gafă specială, se pare că unii producători nu au învățat suficient din ea. Cele mai recente telefoane de ultimă oră ale Samsung sunt în siguranță de la un astfel de defect de design, dar ultimul comprimat de dimensiuni medii nu este. Deci, dacă aveți un Galaxy Tab S5e și observați o scădere a conexiunii dvs. Wi-Fi, amintiți-vă că ați putea fi greșit.
                 

Lansat tocmai în luna februarie, Galaxy Tab S5e nu este tableta pilotă pentru anul 2019 pe care unii ar fi putut să o aștepte. Ardeiul de 10.5 inchi nu are probleme, cum ar fi ecranul de 2560 × 1600 Super AMOLED, bateria de 7,040 mAh, difuzoarele quad AKG și designul foarte subțire. Mai ales dacă luați în considerare prețul de 399 USD.

Cu toate acestea, ați putea plăti scump pentru el în termeni de frustrare. Unii utilizatori au raportat scăderi considerabile ale puterii Wi-Fi când țineți tableta în poziție orizontală (orientare peisaj) în ambele mâini. Se pare că este exact problema.

Investigația SamMobile, precum și rapoartele altor utilizatori, arată că, odată ce mâna ta acoperă un anumit colț al tabletei, aceasta afectează recepția Wi-Fi a Galaxy Tab S5e. Acesta este colțul din stânga camerei când țineți tableta în poziție verticală sau în colțul din stânga jos atunci când camera este la stânga în poziția peisaj. Receptorul poate fi amplasat în acea zonă și mâna dvs. afectează recepția acestuia, cam aceeași scuză pe care Apple a dat-o în 2010.

Soluția de rezolvare poate fi simplă: trebuie doar să întoarceți tableta astfel încât camera să fie la dreapta. Aceasta, desigur, nu este o scuză pentru nici un dispozitiv în această zi și vârstă, indiferent de preț.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here