Înapoi în ianuarie 2018, HBO ne-a dat o fereastră vagă de premiere pentru sezonul final al jocului Game of Thrones . În acel moment, compania a spus doar că Jocul de Tronuri, sezonul 8, va avea o premieră la un moment dat în aprilie 2019. Începând de astăzi, avem în sfârșit o dată reală a premiului datorită unei noi teaser-uri care scapă câteva sugestii despre victoriile unor personajele principale ale spectacolului.

                 

Noul teaser arată Jon Snow, Sansa și Arya – cea mai mare parte a clanului Stark supraviețuitor – care trece prin criptele lui Winterfell. Cele trei statui ale lui Lyanna, Catelyn și Eddard Stark, înainte de a ajunge în cele din urmă la propriile lor statui. Torța pe care Jon o duce, apoi iese și sunt lăsate în întuneric, cu vânturile de închidere de iarnă.

Evident, White Walkers au sosit în Winterfell, iar statuile care prezintă asemănarea dintre Jon, Arya și Sansa ar putea foarte bine să însemne că nu toți vor supraviețui conflictului. Game of Thrones (19459004) (19459004)

Întrebarea despre cine va trăi și cine va muri este, bineînțeles, una mare, care se îndreaptă spre sezonul 8. Cu multiple conflicte venite la cap, nu există nici o îndoială că acesta va fi un sezon îmbibat de sânge și că se va întâmpla a fi foarte interesant pentru a vedea cine – dacă cineva – se învârte pe Tronul de Fier din Westeros.

Din fericire pentru noi, suntem aproape la sfârșitul ciclului de dezvoltare a sezonului 8 mai lung decât cel obișnuit. HBO dezvăluie la sfârșitul teaserului că Game of Thrones sezonul 8, va debuta pe 14 aprilie 2019. Filmarea la sezonul opt a început în octombrie 2017, deci acest anunț a fost într-adevăr o lungă perioadă de timp . Aștept cu nerăbdare să Game of Thrones sezonul 8? Du-te la secțiunea de comentarii și anunță-ne!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here