La 20 mai 2019, George RR Martin a făcut o intrare în blogul său "Nu este un blog" despre starea actuală a jocului de tronuri. Episodul final al serialului de televiziune, Sezonul 8, Episodul 6: Tronul de Fier a apărut și era timpul pentru autorul original să-și spună cuvântul. Nu că avea multe de spus despre terminarea acestei interpretări particulare a conținutului. El a confirmat că încă mai lucrează la material suplimentar pentru încheierea scrisă a unui Cântec de Gheață și Foc – și că sfârșitul său va fi diferit. Sau nu va – așa spune el.
                 

"Permiteți-mi să spun așa de mult – noaptea trecută a fost un sfârșit, dar a fost și un început", a spus Martin. "Nimeni nu se retrage în curând." Aceste cuvinte erau prețioase pentru ochii mei – nu se oprește! Nu va lăsa această serie aici aici. De fapt, el va completa seria de cărți.

SEE TOO: Jocul Tronurilor se încheie: The Drogon Theory

Nu ar fi trebuit. Este bogat dincolo de rațiune, în acest moment, și nu este foarte tânăr. Dar având în vedere numărul de proiecte la care lucrează și pe care urmează să lucreze, se poate presupune că George RR Martin este în prim plan. Două cărți sunt în proces.

"Vânturile iernii" este cu siguranță întârziată, după cum a spus Martin de mai multe ori înainte. Încă nu i sa dat o dată de lansare. "Vânturile de iarnă" este foarte târziu, știu, știu, dar se va face ", a spus Martin. Martin a sugerat de asemenea că ultima carte, "Un vis de primăvară", va veni după aceea. Dacă folosim cartea de iarnă ca un ghid pentru sincronizare, poate că ultima carte va ieși în câteva decenii? Cine știe.

"Cum se va termina totul? Am auzit că oamenii cer "a spus Martin. "La fel ca și spectacolul? Diferit? Ei bine, da. Si nu. Si da. Si nu. Si da. Si nu. Si da."

Clasic George RR Martin claritate chiar acolo, absolut clasic.

Ultimul Cuvânt al autorului

În cele din urmă, pot exista doar … răspunsuri infinite diferite pentru modul în care povestea ar trebui să fie scrisă, citită, privită și așa mai departe. Înțeleasă este numai interpretarea individuală a ceea ce este luat și prezentat.

"Cartea sau spectacolul, care va fi sfârșitul" real "? E o întrebare stupidă. Câți copii au făcut Scarlett O'Hara? ", A spus Martin. " Ce zici de asta? O voi scrie. L-ai citit. Apoi, toată lumea își poate face propriile minți și poate argumenta despre asta pe internet ".

Răspunsul este evident, nu-i așa? Este la fel ca Ghidul autostopilor spre Galaxie și fiecare dintre mediile sale diferite. Diferite, dar la fel. Diferitele formate permit detalii diferite. Tot ce contează este ceea ce facem cu timpul care ne este dat.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here