"Cloud" a devenit metoda de facto de a furniza servicii și aplicații pe Internet. Există un număr mic de furnizori de nor în jurul valorii de, dar cele mai populare au fost Amazon și Google. Chiar și Apple, care are propriile servicii de cloud, utilizează de fapt backend-ul Google pentru unele dintre acestea. În timp ce cloud computing-ul a simplificat modul în care software-ul este livrat, starea curentă a afacerii înseamnă că, atunci când unul dintre cele mai importante servicii de cloud coboară, este nevoie de o mulțime de alte servicii în jos, așa cum au descoperit unii utilizatori în acest weekend.
                 

Weekend-ul a început în mod normal destul de mult până când utilizatorii de Internet au început să raporteze probleme cu câteva dintre cele mai populare site-uri Web și servicii din lume. Mai exact, utilizatorii Gmail și YouTube au avut conexiuni intermitente dacă s-ar putea chiar să se conecteze. Firește, Google Cloud a fost descoperit a fi cauza.

Potrivit tabloului de bord de stare G Suite al companiei Google, principala cauză a problemei a fost "niveluri ridicate de congestie a rețelei în estul SUA". Nu a intrat în detaliu, dar a localizat problema într-o anumită porțiune lumea este destul de ciudată. Nu este ca SUA să aibă dintr-o dată un aflux de mii de noi utilizatori de Internet care se conectează la aceste servicii în același timp și pe o durată prelungită. Serviciile sunt acum înapoi, dar cauza rădăcină rămâne necunoscută.

S-ar putea să credeți că numai serviciile proprii ale Google ar fi afectate de întrerupere, dar gândiți-vă din nou. Utilizatorii Snapchat au raportat că au și unele întreruperi forțate. Chiar și serviciile iMessage și iCloud ale Apple au fost întrerupte din cauza acesteia.

Acest incident ar putea oferi Apple o motivație pentru a reduce dependența de furnizorii externi de cloud, deși utilizează atât Google, cât și Amazon pentru asta. Și în timp ce nu este un caz de răzbunare împotriva acestei vârste a norului, ea serveste o poveste de avertizare pentru a pune totul în coșul de nor.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here