Unele M & A interesante se află în lumea hardware-ului și a software-ului care vizează îmbunătățirea calității comunicațiilor audio și video prin intermediul rețelelor digitale

– compania daneză care a rupt noul teren în telefonie mobilă atunci când a semnat un contract cu Apple și apoi cu Google pentru a transmite audio de la telefoanele lor direct la aparate auditive inteligente și conectate – se extinde de la audio la video și din Europa spre Silicon Valley

Astăzi, compania a anunțat că va achiziționa Altia Systems, o lansare din Cupertino, care face un dispozitiv "surround" de videoconferință și software numit PanaCast (am revăzut-o o dată) conceput pentru a replica experiența panoramică, imersivă de viziune pe care o avem ca om .

GN plătește 125 milioane USD pentru lansare. Pentru un anumit context, acest preț reprezintă o rentabilitate decentă: în opinia PitchBook, Altia a fost evaluată ultima dată la aproximativ 78 milioane USD cu investitori, inclusiv Intel Capital și alții

Investiția companiei Intel a fost una dintre mai multe parteneriate strategice pe care Altia le-a imprimat de-a lungul anilor. (Un altul a fost cu Zoom pentru a oferi o nouă soluție video pentru Uber.)

Parteneriatul Intel, pentru unul, va continua și după achiziție. "Intel a investit in Altia Systems pentru a aduce o experienta impresionanta, panoramica-4K, in industrie, pentru colaborarea in domeniul video de afaceri", a declarat Dave Flanagan, vicepresedinte al Intel Corporation si senior managing director al Intel Capital. "În ultimii ani, Altia Systems a colaborat cu Intel pentru a utiliza AI și pentru a oferi camere de conferințe mai inteligente și întâlniri de afaceri. Acest lucru ajută clienții să ia decizii mai bune, să automatizeze fluxurile de lucru și să îmbunătățească eficiența afacerii. Suntem încântați să lucrăm cu GN pentru a extinde această tehnologie pe o bază globală. "

Am văzut o mulțime de aplicații de AI în aproape orice domeniu tehnologic, dar una dintre cele mai puțin discutate, dar foarte interesante, domenii a fost modul în care este folosit pentru a îmbunătăți sunetul în rețeaua digitală. Pindrop, ca exemplu, creează și urmărește "amprentele audio" pentru aplicațiile de securitate, în special pentru prevenirea fraudei (pentru autentificarea utilizatorilor și pentru a ajuta la eliminarea impostorilor pe baza nu numai a vocii reale, ci și asupra tuturor celorlalte semnale sonore pe care nu le putem ridica ca oameni, dar poate ajuta la construirea unei imagini a locului unui apelant și așa mai departe).

GN între timp a construit algoritmi bazați pe algoritmi AI pentru ai ajuta pe cei care nu au auzit, sau care au nevoie să audă mai bine, să poată asculta apeluri pe rețelele digitale și să facă ce se spune. Acest lucru necesită nu numai tehnologia pentru a optimiza calitatea audio, ci și algoritmii care pot ajuta la adaptarea acestei calități la nevoile auditive specifice ale persoanei specifice.

Una dintre aplicațiile mai evidente ale acestor servicii este pentru cei care au dificultăți de auz și folosesc aparate auditive (care pot fi îngrozitoare sau imposibil de utilizat cu telefoane mobile), altul este în centrele de apel și acest lucru pare a fi zona în care GN speră să se adreseze cu achiziția Altia

GN oferă deja două produse pentru lucrătorii din call center, Jabra și BlueParrot – căști și difuzoare cu software propriu propriu, care pretind că muncitorii sunt mai eficienți și mai productivi, făcând mai ușor să înțeleagă ce anunță apelanții

Altia va fi integrată în această soluție pentru ao extinde pentru a include videoconferințe în jurul soluțiilor de comunicații unificate, creând experiențe mai naturale pentru cei care nu sunt împreună în camere fizice

"Combinând expertiza sunetului GN Audio, ecosistemul partener și accesul pe canale globale cu tehnologia video de la Altia Systems, vom profita de apelurile de conferință la un nivel complet nou", a declarat René Svendsen-Tune, președinte și CEO din GN Audio, într-o declarație.

Ceea ce este remarcabil este faptul că GN este o companie integrată pe verticală, construind nu numai hardware, ci software pentru a funcționa pe ea. Motorul AI care susține o parte din dezvoltarea software-ului său va fi obtinerea unui nou set de date introduse acum prin intermediul soluției PanaCast: nu este vorba de video, ci de cantitatea mare de audio care va veni în mod natural împreună cu ea.

"Combinarea imaginilor impecabile și inteligente ale PanaCast cu soluțiile audio inteligente GN Audio ne va permite să livrăm o nouă clasă de produse de colaborare pentru clienții noștri", a declarat Aurangzeb Khan, președinte și CEO al Altia Systems, într-o declarație. "Soluțiile PanaCast permit companiilor să îmbunătățească experiența participanților la întâlniri, să automatizeze fluxurile de lucru și să sporească eficiența afacerii și utilizarea imobiliară cu lacuri de date cu informații valide"

Având în vedere lucrul cu GN pentru dispozitivele Android și iOS, va fi interesant să vedem cum și dacă aceste soluții video se îndreaptă spre aceste platforme, fie prin soluții care funcționează pe telefoanele lor, fie prin integrare mai nativă în jos line.

Indiferent de modul în care se dezvoltă acest lucru, este clar că rămâne o piață nu doar pentru instrumentele de bază pentru a obține o muncă, ci și pentru a îmbunătăți calitatea acestor instrumente, și GN este speranța că va rezona cu această afacere.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here