Google a lansat astăzi două noi caracteristici Android care sunt orientate spre a ajuta surzii și cei cu greu de auzit să câștige mai multă independență. O caracteristică, numită Amplificator de sunet, este una despre care știm deja, așa cum a fost dezvăluită anul trecut la Google I / O. Al doilea, Live Transcribe, își face debutul astăzi și este, cu siguranță, cea mai mare lansare a celor două.

                 

Cu Live Transcribe, surzi și greu de auzit utilizatorii Android pot folosi telefonul lor pentru a transcrie cuvinte vorbite în timp real, potrivit Google. Live Transcribe utilizează tehnologia de recunoaștere vocală a Google și a fost creată cu ajutorul Universității Galladet.

Google afirmă că acceptă 70 de limbi și dialecte diferite și poate să se adapteze la anumite nuanțe pe măsură ce conversația merge mai departe – exemplul Google implică autocorectarea subtitrărilor care la început consideră că subiectul este New York City, dar se schimbă atunci când AI realizează subiectul este, de fapt, Yorkshire Terriers. Aplicația suportă microfoane externe pentru a ajuta la acuratețe și, deși necesită conectarea la internet, Google asigură că conversațiile nu sunt stocate pe serverele sale

Apoi avem Amplificator de sunet, oa doua aplicație compatibilă cu căștile cu fir. Scopul nu este de a mări volumul total al împrejurimilor, ci de a crește sunetul liniștit, reducând în același timp alte zgomote. În timp ce acest lucru are beneficii evidente pentru utilizatorii cu greu de auzit de Android, sună ca și aceia dintre noi care nu au probleme de auz, dar care se găsesc frecvent în locuri zgomotoase ar putea beneficia și de acest lucru

Disponibilitatea atât a Live Transcribe, cât și a amplificatorului de sunet este relativ limitată în prezent, însă aplicația anterioară va fi disponibilă în curând pe o tonă de dispozitive Android. Deși Google intenționează în cele din urmă să lanseze Live Transcribe pentru toate dispozitivele Android pe 5.0 Lollipop și în sus, deocamdată este disponibil doar ca beta limitat prin Magazin Google Play (este disponibil și pentru dispozitivele Pixel 3 din setările de accesibilitate). Dacă sunteți interesat să vă înscrieți pentru beta, puteți face acest lucru pe site-ul oficial Android.

Amplificatorul de sunet este disponibil în mod similar și pe dispozitivele Pixel 3, deși oricine are un dispozitiv Android care rulează 9.0 Pie poate descărca și el din Play Store. Vom avea mai multe informații despre aceste două aplicații pe măsură ce Google o eliberează, deci stați liniștiți.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here