Săptămâni după ce prima categorie a început să apară pentru unii utilizatori, Google a dezvăluit oficial o nouă caracteristică Google Maps: feluri de mâncare populare. Aplicația afișează acum cele mai populare elemente de meniu ale unui restaurant, facilitând astfel clienților potențiali obținerea unei idei despre ceea ce oferă locația. Caracteristica este alimentată de învățarea mașinilor și implică recenzii existente de către utilizatori.
                 

Hărți Google este mai mult decât o aplicație de navigare, permițând utilizatorilor să găsească destinații locale într-o varietate de categorii. Sistemul se leagă de experiența Google mai mare, servind ca un portal de recenzii, evaluări și imagini de la utilizatori. În cazul restaurantelor, utilizatorii pot naviga în meniu pentru a vedea ce este disponibil.

Bucătăriile populare sunt acum incluse în fila Prezentare generală a hărții Google a unui restaurant. Fila "meniu" a listei oferă o listă completă de mese populare la restaurant, precum și recenzii și imagini partajate de clienți în special despre acele mese.

Când este necesar, aplicația Hărți Google va traduce recenziile în limba utilizatorului. Caracteristica este similară cu ceea ce găsesc utilizatorii în meniul de mese "populare" pe DoorDash, dar este mai robust datorită datelor existente ale clienților.

Google subliniază faptul că noua listă este posibilă numai atunci când clienții își împărtășesc experiențele; încurajează utilizatorii să partajeze imagini și recenzii ale meselor după ce au vizitat restaurantele. Din cauza modului în care funcționează sistemul, utilizatorii care doresc să contribuie la aceste înregistrări ar trebui să se asigure că includ numele de antena în comentariile lor.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here