Atunci când Google a lansat Pixel 3, una dintre caracteristicile sale cheie, care sa răspândit în cele din urmă la alte pixeli și telefoane Android, a fost Digital Wellbeing. Această caracteristică a fost destinată să ajute utilizatorii să conștientizeze utilizarea telefonului smartphone și să se detașeze atunci când este necesar. Sa dovedit că a reușit parțial să-l realizeze, reducând viața bateriei prin telefoanele Pixel, fără îndoială, bineînțeles. Google a vorbit în cele din urmă și respinge observațiile utilizatorilor, dar va lansa câteva modificări pentru a îmbunătăți viața bateriei Pixel în alt mod.
                 

Nu este clar până acum cine chiar "a descoperit" soluția, dar utilizatorii de pe Internet au mărturisit că au câștigat ore de viață a bateriei doar prin dezactivarea tehnologiei Digital Wellbeing. Teoria general acceptată este că aplicația poate avea un bug care scade bateria mai mult decât ar trebui în timp ce monitorizează utilizarea și resursele telefonului.

Google a promis că va investiga problema și spune că nu există probleme de performanță cu aplicația Digital Wellbeing. Acestea fiind spuse, au văzut câteva probleme independente care ar putea afecta performanța Pixel. Acestea vor fi lansate în curând, probabil în următoarea actualizare lunară.

Această declarație, cu toate acestea, nu pare să zboare cu utilizatorii. Mulți insistă că oprirea pur și simplu a Digital Wellbeing, fără a schimba nimic altceva, a dus la o îmbunătățire substanțială a duratei de viață a bateriei și chiar în performanță. Ei consideră că este imposibil să creadă că aplicația nu este de vină, iar unii chiar au întrebat de ce nu este posibil să o dezinstalezi.

Apoi, Google își cunoaște codul propriu mai bine decât utilizatorii și acele probleme pe care le-a notat nu s-ar putea să fie în Wellbeing-ul digital, dar ar putea să-l provoace oricum să acționeze greșit. Va trebui să așteptăm să aterizeze aceste modificări pentru a afla dacă într-adevăr acest lucru este adevărat.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here