Dacă Pixelbook-ul a demonstrat că Google ar putea face un laptop convingător, Google Pixel Slate este încercarea sa de a face același lucru și pentru tablete. La fel ca cea mai recentă versiune iPad Pro, este o afirmație sigură că ceea ce a fost considerat odată ca un sistem de operare mobil, poate purta acum Big Boy Pants și este tot ceea ce trebuie să faci "o muncă reală" pe drum. În acest proces, însă, Google se confruntă cu unele dintre aceleași provocări pe care Apple le-a făcut cu tableta și Pixel Slate nu are întotdeauna cele mai bune răspunsuri

                 

Hardware și proiectare

Cu carcasa din aluminiu albastru de culoare albastră, margini curbate și geamul de acoperire din sticlă 2.5D Gorilla 5, rotund, Pixel Slate este un comprimat frumos. Este, de asemenea, subțire, la o grosime de doar 7 mm, deși nu aveți nici un rost atunci când îl țineți. Display-ul molecular de 12,3 inci este un ecran LCD de 3000 x 2000, cu culori strălucitoare și îndrăznețe, deși cadrele sale arată foarte gros, comparativ cu cele ale ultimului iPad Pro.

Cu toate că afișajul său se încadrează în interiorul panourilor iPad Pro de 11 și 12,9 inci, Pixel Slate este de fapt mai greu decât ambele. 1,6 lire sterline este pe partea cea mai serioasă pentru un comprimat, deși greutatea este echilibrată. La fel ca Apple, Google a optat pentru a scoate mufa de căști de 3,5 mm, care, fără îndoială, va continua să frustreze multe. Cel puțin vă oferă un al doilea port USB-C, unul dintre acestea putând fi utilizat pentru încărcare, ieșire de afișare 4K sau date.

Există o cheie de volum și un senzor de amprentă Pixel Imprint, integrat în butonul de alimentare. Apăsați pe acesta și puteți fi conectat automat la sistemul de operare Chrome sau la tranzacțiile autorizate Google Pay. Personal, prefer modul în care ID-ul de pe iPad Pro funcționează zi de zi, dar Pixel Slate are avantajul în ceea ce privește suportul pentru mai mulți utilizatori din sistemul de operare Chrome, pe care iOS nu-l are în prezent.

Google are o gamă largă de procesoare pentru Pixel Slate, care acoperă Celeron Intel, prin intermediul jetoanelor sale 8, Gen Core, i5 și i7. Aveți posibilitatea să aveți 4GB, 8GB sau 16GB de memorie și de la 32GB la 256GB de stocare. Așa cum v-ați putea aștepta, prețul variază semnificativ: 599 dolari pentru tableta Celeron / 4GB / 32GB de bază, până la 1.599 $ pentru versiunea Core i7 / 16GB / 256GB

Cum vă simțiți în legătură cu acel grad de alegere – există cinci configurații în linie – va depinde de faptul dacă vedeți Pixel Slate ca înlocuitor de laptop sau ca o alternativă pentru iPad Pro, bănuiesc. Cu siguranță, cea mai ieftină tabletă Google este mult mai mică decât iPad Pro, deși performanța sa nu se va potrivi. Modelul Core i5, cu 8 GB de memorie și 128 GB de stocare, pe care Google l-a oferit pentru revizuire este de 999 dolari, cu toate acestea, ceea ce ați plăti pentru un iPad Pro 12.9 3rd Gen cu jumătate de spațiu de stocare

Orice Pixel Slate obțineți, există Wi-Fi 802.11ac 2 × 2 MIMO, Bluetooth 4.2, difuzoare duale cu dublă declanșare care sună rezonabil pentru dimensiunile lor și microfoane twin. Camerele de 8 megapixeli sunt din față și din spate. Din păcate, nu există nici o opțiune celulară pentru LTE integrat: Google îmi spune că se așteaptă ca proprietarii Pixel Slate să fie mulțumiți de legare, deși cred că nu există nimic asemănător cu confortul de a intra pe internet cu built-in celular.

Chrome OS

La o lună după evenimentul iPad Pro de la Apple și discuția în legătură cu posibilitatea de a obține o "muncă reală" pe o tabletă – și, într-adevăr, exact ceea ce înseamnă "munca reală" – este încă înfricoșător. Pixel Slate intră în acea discuție cu sistemul de operare Chrome, capacitatea de a rula aplicații Android și două interfețe utilizator. Unele aspecte ale acestui arsenal funcționează mai bine decât altele.

Este corect să spunem că sistemul de operare Chrome a făcut pași importanți încă din primele sale zile. Cu Pixel Slate este nevoie de un alt pas înainte, atât cu un desktop cât și cu un mod de tabletare. Activați tableta Google Dock pe tastatura Pixel Slate și modul desktop, completând cu un cursor de mouse și o bară de lansare minimizată în partea de jos a ecranului.

Utilizați-l ca ardezie, totuși, și obțineți modul tabletă. Asta extinde lansatorul de aplicații pentru a ocupa spațiul de lucru, cu un rând pe care aplicațiile Chrome OS îl previzionează că doriți să fie difuzate în partea de sus. Totul arată foarte mult ca un telefon Android, fără îndoială prin design

Cum funcționează Chrome OS depinde de modul în care te afli, mai ales când vine vorba de multitasking. În modul desktop, puteți avea ferestre redimensionabile care se suprapun și pot suporta poziționarea flexibilă, la fel ca și pe un notebook MacOS sau Windows 10. În modul tabletă, cu toate acestea, veți obține un split-screen în schimb, cu doar abilitatea de a ajusta proporția fiecărei aplicații în cadrul emisiunii. Există un nou gest pentru a scoate o filă Chrome și a crea automat o vizualizare cu ecran separat.

Având în vedere că multi-tasking este unul dintre aspectele mai controversate ale argumentului "poate un comprimat să fie utilizat pentru munca reală", această abordare dublă a Google este una strategică. În practică, prefer modul în care iOS face multitasking. Este greu să eviți sentimentul că iPad Pro 12.9 risipește afacerea imobiliară pe care trebuie să o joace; dimpotrivă, posibilitatea de a folosi Pixel Slate – în modul desktop – așa cum ați putea folosi un laptop obișnuit pentru mine.

În mod similar, implementarea de către Google a Pixelbook Pen are un mare avantaj față de noul Apple Pencil: recunoașterea scrierii de mână. Puteți scrie în loc să utilizați tastatura de pe ecran și să îl convertiți în text. Nu ar fi prima mea alegere pentru compunerea unui document de lungă durată, nu, dar pentru termenii de căutare sau răspunsurile la mesajele rapide, este mult mai ușor decât să treci între stil și vârful degetului.

Dezavantajul sistemului Chrome OS, desigur, este selecția aplicațiilor. Performanța de pe platforma Pixel a fost vizibil mai fină decât în ​​hardware-ul de demo-uri al companiei Google la lansarea de la începutul lunii octombrie, deși am întâlnit câteva teste în testarea mea, dar sunt aplicațiile pe care le folosiți, care ar putea prezenta cel mai mare obstacol.

O suită de aplicații de birou de la Google afișează sistemul de operare Chrome cel mai bine. Apoi, linia dintre aplicația web și software-ul local este foarte neclară. La cealaltă extremitate, totuși, există aplicații Android care rulează pe sistemul de operare Chrome. În timp ce teoretic, care vă oferă bogăția Magazinului Play pentru tableta dvs. Chrome, realitatea este că experiența nu este încă suficient de rafinată. Aplicațiile se amplifică în moduri de risipă spațială sau refuză să vă redimensioneze ferestrele.

În multe feluri, Google a deblocat obstacolele pe care Apple le-a plasat în mod arbitrar în iOS. Porturile USB-C ale Pixel Slate nu vă interesează ce accesorii conectați, de exemplu, în timp ce Chrome obținut este versiunea pentru desktop, și nu un browser mobil. Dezavantajul este că, în cazul în care iPad Pro are limite pe care Apple le stabilește în numele creării unei experiențe mai elegante – dacă este controlată -, abordarea mai libertății Pixel Slate înseamnă că veți întâlni în mod inevitabil o nebunie sau o urâtă, t potriveste promisiunea.

Pixel Slate Keyboard

Google a dovedit cu Pixelbook că știa cum să facă hardware-ul convingător pentru notebook. Faptul că a optat să ignore unele dintre cele mai îndrăgite trăsături ale Pixelbook-ului pentru tastatura de tip Pixel $ 199 este frustrant. Așa-numitele chei Hush se simt ca schimbare de dragul lor.

Cheile circulare cu diametrul de 16 mm au o călătorie de 1,2 mm sănătoasă și sunt uși în spate, care sunt utile. Deoarece tastatura utilizează pogo-pini atât pentru putere cât și pentru date, nu există nicio încărcare. Statul său magnetic poate prezenta tableta în orice unghi, spre deosebire de cele două poziții fixe ale tastaturii Smart iPad Pro.

Un alt avantaj față de tastatura tablet Apple este trackpad-ul. Tastatura Pixel Slate primește un tampon de 73,9 x 102,7 mm, cu o suprafață de sticlă bine texturată și un suport multi-touch. Ea ajută Pixel Slate să se simtă mai mult ca un laptop potrivit – deși cu o amprentă mare, care este greoi și floppy în poala ta – atunci când este legat.

De fapt, se simte cam ca trackpad-ul Pixelbook, motiv pentru care faptul că cheile Pixel Slate Keyboard nu sunt aceleași este atât de frustrant. Butoanele circulare nu sunt rele și aș fi cu siguranță mai degrabă pe ele decât cele ale tastaturii iPad Pro, dar ele nu sunt la fel de bune ca și tastele mai tradiționale din Pixelbook.

Am preferat cheile de la terță parte Pixel Slate tastatura Google a trimis, de asemenea, lucrarea de Brydge. Modelul Brydge G-Type de 159,999 USD arată și se simte mult mai mult ca "placa Pixelbook-ului, deși într-un albastru asemănător cu noul tabletă. Din păcate, atunci pierdeți câteva din sumele plăcute ale tastaturii proprii ale Google: Brydge's nu are pogo-pini, astfel se reîncarcă separat prin USB-C și se conectează la tabletă prin Bluetooth. Închis, întreaga ansamblu este mai gros decât un pixelbook.

Pixelbook Pen

Dacă ați folosit stiloul digital Pixelbook, atunci nu veți fi prea surprins de modul în care acesta funcționează pe Pixel Slate. De fapt, este exact același hardware, disponibil acum doar într-un finisaj albastru. Totuși, plătiți 99 $ și încă nu aveți un loc pentru a acoperi sau a atașa Penulul fie la tabletă, fie la tastatură.

Ceea ce obții este suportul de presiune și înclinare, ceea ce face ca notarea și arta digitală să fie mai plină de satisfacții și mai naturale. Țineți apăsat butonul lateral și rotiți imagini și text, iar Asistentul Google va căuta răspunsuri similare. Inteligent, deși sincer nu este ceva ce mă găsesc prea des. Aș prefera să reprogramez butonul, Apple Pencil 2, pentru funcții secundare.

Baterie

Google spune că bateria WHr de 48 de grade în pixel ar trebui să dureze până la 12 ore, deși se bazează pe un amestec de așteptare, navigare pe Internet și alte utilizări. Realitatea a rămas totuși impresionantă. Bazându-mă pe folosirea mea mixtă, în primul rând navigarea pe Internet, redarea de muzică și video, și o tastare, 8-9 ore pare rezonabilă.

Verdict

Pentru fiecare dispozitiv care ne promite funcționalitatea unui laptop cu flexibilitatea unui comprimat, există și o abordare diferită a modului în care aceste două identități vor funcționa. Strategia Google cu Pixel Slate seamănă foarte mult cu strategia sa mobilă în general. Sunteți pregătiți de avantajele sistemului Chrome OS și de aplicațiile Android de pe sistemul de operare Chrome, într-un mod mult mai puțin restrâns decât poziția Apple cu iOS și iPad Pro.

Uneori, aceasta funcționează, ca și cum ai putea folosi Pixel Slate cu o tastatură ca alternativă pentru laptop cu mai multe ferestre. Cu alte cuvinte, însă, plătiți prețul de a fi la limita sângerării. Aplicațiile Android încă nu se simt destul de mature pentru a fi mai mult decât o măsură stopgap în multe feluri, neînfrînate și imprevizibile într-un mod în care nu puteți acuza cu adevărat conținutul App Store-ului iPad Pro.

Ca și în cazul iPad Pro, prea adesea am dat peste frustrări pe care Pixel Shield mi-a aruncat în calea mea și m-au trimis să revin la laptop-ul meu obișnuit. Și realitatea rece este că App Store are mai mult pentru a se potrivi comprimat Apple decât magazinul Play are pentru Google. Factorul în care Pixel Slate – cu tastatura scumpă și destul de mult esențială atașată – este mai groasă decât Pixelbook-ul, ca să nu mai vorbim de neplăcerile încercării de a-l prăji în poala mea și cred că aș merge în continuare pentru convertibilul mult mai accesibil nu notebook-ul său nou comprimat frate.

        
               
        
         
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here