Google preia prețul a două dintre abonamentele G Suite, colecția sa de aplicații care înlocuiesc Microsoft Office, conferințe video de suport și chat live. Este prima creștere a prețurilor pentru servicii într-un deceniu, spune gigantul de căutare. În funcție de planul pe care vă aflați, ați putea vedea creșterea costurilor cu 20%.

                 

Google a lansat G Suite înapoi la mijlocul anului 2006, ca Google Apps for Work. Inițial a inclus Gmail, Hangouts, Calendar, Docs, Sheets, Slides și alte câteva aplicații și servicii. Consumatorii au avut acces liber la aceste aplicații, însă clienții întreprinderi care doresc să utilizeze propriul domeniu, să adauge un spațiu de stocare suplimentar sau să obțină instrumente administrative suplimentare și sprijin ar putea plăti o taxă lunară sau anuală

Acum, două dintre cele trei planuri pe care Google le oferă în prezent sunt obținerea unei majorări de preț. G Suite Basic Edition va fi de la 5 $ pe lună, per utilizator, până la 6 $ pe lună. G Suite Business Edition va crește cu 2 USD pe lună, până la 12 USD pe utilizator, pe lună. Utilizatorii care plătesc în moneda lor locală vor vedea o creștere echivalentă cu această creștere de 20%, spune Google.

Noile preturi vor intra in functiune incepand cu 2 aprilie 2019. Preturile pentru clientii G Suite Enterprise Edition nu se vor schimba. De asemenea, vor exista "ajustări ale pieței locale pentru anumite regiuni", spune Google.

Dacă plătiți lunar, prima dvs. taxă crescută va apărea după data de 2 aprilie. Dacă plătiți anual, cu toate acestea, veți plăti taxele suplimentare atunci când planul dvs. se reînnoiește sau după , 2 aprilie.

Este corect să spunem că aplicațiile și serviciile Google au avansat considerabil în deceniul de când a lansat G Suite. Acestea sunt dividendele plătite odată cu creșterea sistemului de operare Chrome, care se bazează pe aplicațiile centrate în cloud pentru o alternativă convingătoare față de Windows și MacOS. În plus față de întreprinderi, școlile au fost pasionați de aplicațiile G Suite și Chromebookurile, serviciile adesea fiind mai ușor de gestionat de către administratori

În același timp, însă, Google nu este singur în ceea ce oferă. Suita Microsoft Office 365 a adus pachetul de aplicații buy-it-once-and-install-it în era nor, cu acces la abonament la versiunile online de Word, Excel, PowerPoint și alte programe ale companiei .

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here