Vino, radar, asta e Pixel 4 – Pixel 4, deasupra. Astăzi există zvonuri că Google Pixel 4 va utiliza cipul de proiect Soli aprobat recent de FCC. Acesta este un cip care permite unui dispozitiv să folosească radar pentru a detecta modificări minore în spațiul pe care-l scanează – mișcarea, mai ales – mișcarea mâinilor umane, în primul rând. Acest tip de crossover ar putea însemna că unele abilități magice s-au desfășurat pentru lansarea viitoare a smartphone-urilor Google.
                 

Cuvântul vine de la linia de vârf 9to5Google unde a ajuns stilul zvonurilor – că un cip radar Google Soli este integrat într-un fel într-un fel. Acest lucru ar putea însemna o mulțime de posibilități diferite și uneori ciudate.

Mai sus veți vedea prima noastră vizionare la Google Project Soli. Acest sistem și tehnologia foarte timpurie au apărut în secțiunea Google ATAP din Google I / O 2015. Era deja o anumită magie – făcând o sferă să se întoarcă totul – exact ceea ce vreau dintr-un pixel!

WAIT WHAT: Poate doriți să aruncați o privire la videoclipul de mai jos înainte de a merge mai departe. Acest sistem, numit Soli, a funcționat destul de mult timp la Google. Este posibil ca Google să fi lucrat pe o gamă largă de posibilități de integrare în Soli, nu doar pentru săptămâni sau luni, ci pentru ani în acest moment.

Apoi, aruncă o privire la Proiectul Soli: Showroom-ul Alpha Developers. Acest videoclip a fost publicat până în luna mai a anului 2016. Soli a fost deja pregătit pentru testarea și experimentarea din 2016. Asta e un heck întreg de mult timp în spatele scenei de la Google în curs de dezvoltare fără a apărea într-o singură piesă live de hardware .

Tehnologia telefonului fără atingere a fost verde de către FCC în ianuarie 2019. Dacă te uiți înapoi la aprobarea FCC a funcției Google Soli și ia act de faptul că primele șoapte de proiect Soli au fost sugerate a fi contra coroanei digitale Apple Watch. Pare destul de ciudat să facă comparația acum, nu-i așa? A fost perfect legitim la acea vreme, deoarece Apple Watch a fost proaspăt în mintea noastră pentru prima dată – cât de ciudat!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here