Ca parte a mai multor modificări ale politicilor magazinului său Play, Google cere acum dezvoltatorilor să dezvăluie șansele de a obține elemente de box de pradă înainte ca jucătorii să cumpere casetele. Miscarea incepe din ce in ce mai multe reactii din partea consumatorilor si a oficialilor din domeniul sanatatii publice care compară cutiile de pradă cu jocurile de noroc, exprimând îngrijorarea că unii copii și adulții vulnerabili se angajează în modele de cheltuieli nesănătoase legate de aceste oferte.
                 

Citește: Studiul avertizează cuvintele de pradă legate de comportamentul jocurilor de noroc la unii jucători

Dulapurile de furtună au explodat în popularitate pe platformele mobile, unde dezvoltatorii își valorifică produsele gratuite, oferindu-le opțional cutii de prădători în joc, tachinând bunuri posibile în schimbul valutei.

Metoda de generare de bani sa extins la jocurile de consolă și, în unele cazuri, este concepută în mod deliberat pentru a restricționa gameplay-ul care nu implică achiziții în cutia de răpiri.

Deși natura exactă a cutiilor de pradă variază în funcție de fiecare joc, adesea funcționează prin tachinarea – dar nu promițătoare – a unor elemente valoroase. Jucătorii știu doar ceea ce primesc după ce achiziționează caseta de pierderi și, de cele mai multe ori, elementele sunt de valoare și utilitate scăzute. Jucătorii vulnerabili care caută produse cu valoare ridicată pot efectua în mod repetat achiziții fără a cunoaște cotele reale de a obține elementele pe care le doresc.

În conformitate cu politicile actualizate, dezvoltatorii trebuie să dezvăluie jucătorilor cotele de împrumut înainte de a cumpăra elementul din joc. Măsura se desfășoară pe fondul restricțiilor legale în creștere privind cutiile de pradă, care au fost recent declarate o formă de jocuri în Belgia. De asemenea, China a cerut divulgarea cotelor de loot din 2017, iar SUA analizează în prezent un proiect de lege care ar face ilegal să vândă cutii de pradă minori.

Politica nouă este unul dintre numeroasele modificări pe care Google le-a adus regulilor magazinului Google Play. În plus față de dezvăluirea cutiei de pradă, Google a clarificat ceea ce este considerat discurs de ură, și-a extins interdicția de a afișa conținut explicit sexual, aplicații cu simboluri de stare interzise în mod specific și aplicații interzise care oferă anumite lucruri legate de canabis, coș de cumpărături pentru aplicații și instrumente pentru organizarea livrărilor de canabis.

Politica completă a Magazinului Google Play poate fi accesată aici prin Centrul pentru politicile pentru dezvoltatori.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here