E3 2019 este aproape de noi, iar multe companii vor lansa spectacolul prin găzduirea de conferințe de presă și evenimente de difuzare pentru a-și face anunțurile mari. Google a dezvăluit astăzi că se află în fața mulțimii, programând o conferință de presă pre-E3 pentru serviciul său de streaming, Stadia, pentru mai târziu în această săptămână. Google, cu alte cuvinte, a pus la îndemână pe editorii de jocuri mari, programându-și spectacolul înaintea celorlalți.
                 

Pe ​​Twitter astăzi, Google a anunțat că va găzdui un eveniment numit Stadia Connect joi, 6 iunie, la ora 9:00 Pacific. Asta este cu câteva zile înainte ca orice editori să înceapă să găzduiască prese pentru E3, care începe în mod tradițional sâmbăta înainte de spectacol – EA conduce taxa în acest an cu livrările sale EA PLAY sâmbătă, 8 iunie, deși acest flux viu nu poate fi cu adevărat considerat o conferință de presă.

Evident, Google nu se înțelege prea mult despre ce vom vedea în timpul emisiunii, dar descrierea din videoclipul YouTube pe care o vezi mai jos promite mai multe informații despre "prețuri, jocuri și detalii despre lansare".

Prețul a fost un marcaj de întrebări încă de când Google a dezvăluit Stadia. Nu știm cât de mult Google intenționează să perceapă taxă pentru serviciul său de streaming, iar taxele de abonament vor fi cu siguranță un factor decisiv în măsura în care Stadia scufunda sau înota. În ceea ce privește datele de lansare, singurul lucru pe care Google l-a spus până acum este că serviciul va fi lansat cândva în 2019, deci așteptăm cu nerăbdare mai multe informații despre acest lucru.

Dacă sunteți interesat de jocul de streaming, suna ca acesta va fi cu siguranță un spectacol de urmărit. Ca întotdeauna, vom acoperi evenimentul așa cum se întâmplă chiar aici, la SlashGear, așa că verificați aici pe 6 pentru mai multe pe Google Stadia.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here