Google a introdus sistemul simplificat de planificare a călătoriilor pe desktop, integrând zboruri, hoteluri și idei pentru active într-un singur hub integrat. Mișcarea combină Google Flights, hoteluri și multe altele într-o singură locație Google Trips, care promite să fie mai utilă decât un pachet fanny pentru pașaport și cecuri de călătorie.
                 

Google a avut mult timp un număr de servicii legate de călătorii. Google Flights, de exemplu, căutări în numeroase companii aeriene pentru rute, precum și alerte de tarifare. Google Hotels face ceva similar pentru locurile de cazare.

Anul trecut, cu toate acestea, Google a tras toate aceste proprietăți disparate de călătorie împreună, deși numai pe telefoane. Google Travel a acționat ca un hub, asigurând o navigare mai ușoară între diferitele servicii. Acum, se lansează pe desktop și există și mai multe funcționalități.

Noua pagină google.com/travel își propune să acopere o vacanță sau o excursie de la planificare până la momentul în care vă aflați la locație. Căutați o nouă excursie și va fi organizată automat în Google Trips și va fi mai accesibilă în noul hub de călătorie. Sunt încă în mod automat adăugate rezervările de călătorie, cu informații extrase din confirmările pentru zboruri și hoteluri din contul dvs. Gmail.

Cu toate acestea, veți putea, de asemenea, să le modificați și în hub-ul de călătorie. În câteva săptămâni, Google spune că va exista suport pentru adăugarea manuală a rezervelor noi. Prognoza meteo va fi, de asemenea, adăugată în mod automat.

Nu este singura caracteristică care trebuie adăugată. Google va adăuga, de asemenea, articole vizionate și hoteluri salvate / văzute, mult în același mod în care se colectează automat căutări recente, locuri salvate și zboruri. Va folosi aceste informații pentru a sugera articole de călătorie pe care ați putea dori să le citiți despre o anumită locație pe care o cercetați, împreună cu planurile zilei sugerate și activități precum restaurantele pe care ați putea dori să le verificați.

De la hub-ul de călătorie de pe telefon, între timp, vor fi mai multe solicitări pentru activități prea. De exemplu, cartierele populare vor fi marcate în Hărți Google, împreună cu motivele pentru care ați putea dori să le vizitați. Mai târziu, Google intenționează să adauge și hotelurilor și restaurantelor rezervări în Google Maps.

După cum sperați, există opțiunea de a renunța la toate acestea, dacă preferați să nu aveți Google ca planificator de activitate personal. Dezactivarea "rezultatelor private" va opri hubul de călătorie de la colectarea informațiilor între sesiuni de căutare și dispozitive, de exemplu. Dacă nu doriți ca rezervele dvs. să apară din mesajele Gmail, puteți să le dezactivați în pagina cu rezultatele căutării în setările produselor Google.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here