Aproape toata lumea de o anumita varsta are amintiri placute din 1993 Groundhog Day – filmul cu filmul Bill Murray, in care un om traieste in aceeasi zi inca o data, pana cand isi face bine lucrurile. În timp ce filmul face pentru o alegere ciudată în această Epoca de Reboot, nu există nici o negare premisa ei ar putea face un joc video excelent. Cineva de la Sony Pictures trebuie să fi crezut la fel, divizia lor de realitate virtuală a anunțat o semi-sequel Groundhog Day ca pe un alt joc decât VR

                 

Dubbed Groundhog Day: Ca și părintele ca fiul jocul este publicat de Sony Pictures Virtual Reality cu dezvoltarea preluată de Tequila Works (studioul din spatele recentului hit Rime ). Din păcate, nu există niciun semn că Murray se va întoarce ca Phil Connors, sau chiar este implicat în acest proiect, jucători în locul rolului fiului său, Phil Connors Jr.

Noul trailer de anunțuri dezvăluie că Connors Jr. a devenit prins în propria sa repetiție nesfârșită, Groundhog Day, și trebuie să dau seama de o modalitate de a rupe ciclul. Există încă o serie de conexiuni la filmul original, pe care fanii îl vor aprecia, inclusiv aparițiile personajelor precum Ned "The Head" Ryerson.

Nu este clar cum arată cum ar fi modul de joc al tatălui ca fiul dar este posibil să presupună elemente de rezolvare a puzzle-urilor și luarea deciziilor. Sony spune că jocul va include "narațiuni ramificate și povestiri interactive", cu jucători capabili să aleagă dintr-un număr de moduri diferite de a ajunge la final, ceea ce pare a fi o experiență interesantă.

Nu există încă nici un cuvânt pe data lansării, dar se spune că va veni mai târziu în acest an pe PlayStation VR, Oculus Rift și HTC Vive

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here