Activision oferă Guitar Hero Live cumpărătorii șansa de a "restitui potențial", a dezvăluit compania. Catalogul muzical al jocului a fost redus substanțial spre sfârșitul anului trecut, după ce a scăzut de la 500 de oferte la mai puțin de cincizeci. Noul program de "potențial" de restituire este destinat clienților din SUA care au cumpărat jocul la sau după 1 decembrie 2017.

                 

Vara trecută, a fost anunțat că Guitar Hero TV se va închide în decembrie 2018, lăsând jocul cu doar 42 de melodii. Guitar Hero TV a fost lansat pentru prima dată în octombrie 2015, oferind conținut descărcabil pentru plăți. Acum, unii Guitar Hero Live clienții vor primi o rambursare pentru achiziționarea lor.

În noua sa pagină de asistență, Activision spune că clienții "se pot califica" dacă au cumpărat Guitar Hero Live în Statele Unite între 1 decembrie 2017 și 1 ianuarie 2019. Ei vor trebui să trimită Formularul de revendicare până la 1 mai, moment în care Activision declară că trebuie să "fie confirmată" de către companie că achiziția a avut loc în termenele acceptabile.

Activision îi spune clienților că furnizarea unei copii a chitanței la depunerea reclamației este "cea mai sigură cale" pentru a se asigura că primesc o rambursare completă. În cazul în care chitanța nu mai este disponibilă, aceștia pot prezenta, alternativ, o declarație a cardului de credit care arată cumpărarea, numele, numele magazinului, taxa și data achiziției.

Dacă ați plătit cu numerar, s-ar putea să nu aveți noroc. Activision spune că "va încerca să verifice eligibilitatea" achiziției pentru clienții care nu pot trimite nicio documentație. Presupunând că ați fost găsit de către Activision ca fiind eligibil pentru rambursare, o veți primi pe o viză preplătită – sau ceva asemănător – în 8-12 săptămâni după ce termenul limită din 1 mai va trece; la sfârșitul lunii iulie cel mai devreme, adică. Activision avertizează că suma de rambursare "va varia" pe baza cantității plătite de cumpărător și a faptului dacă compania poate confirma achiziția.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here