Gwyneth Paltrow, actriță și proprietară a companiei controversate GOOP, nu avea idee că era în film Spider-Man: Homecoming . Revelația sa produs în timpul unui episod din "The Chef Show", timp în care o conversație a devenit confuză când regizorul Jon Favreau a adus-o. "Am fost în răzbunare ", a existat Paltrow, care se afla din ce în ce mai îngrijorat.
                 

Revelația sa produs în timpul primului episod din seria Netflix The Chef Show care a oferit bucătarului Roy Choi și regizorului-actor Jon Favreau. Seria a avut premiera la serviciul de streaming astăzi, iar Paltrow a luat parte la primul episod al emisiunii. În timpul acelui episod a aflat despre scurta ei apariție în Spider-Man: Homecoming .

Se pare că, pe baza conversației (prezentată în tweet-ul de mai sus), Paltrow și Favreau au participat la filmarea pentru o scenă împreună Spider-Man: Homecoming . Ea nu și-a amintit de scenă când Favreau a adus-o, ci doar a amintit momentul în care a oferit o serie de detalii despre filmare.

Paltrow nu a fost informat că filmarea a fost pentru Homecoming și a crezut că a fost pentru un film Avengers . Cei doi s-au întors puțin înainte, iar Paltrow a negat inițial că este în filmul Spider-Man . Favreau părea puțin amuzată și surprinsă că nu știa de prezența ei în filmul Marvel.

Pentru a fi corect, scena lui Paltrow a fost foarte scurtă și situată aproape de sfârșitul filmului; ea nu a avut nici un fel de rol substanțial în film. Se pare că Paltrow fusese informat că scena a fost împușcată pentru Marvel, dar la un moment dat informația a fost amestecată și i sa spus că a fost pentru Avengers .

Dacă aveți un abonament Netflix, puteți viziona întregul episod aici.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here