Înapoi la începutul lui 2016, a fost confirmat faptul că Indiana Jones 5 a primit premiul verde și ar fi fost – a spus în acel moment – premiera în teatrele din acest an. Acest plan sa schimbat și lansarea a fost lovită la o dată incertă, dar detaliile au lipsit în cele din urmă. Asta sa schimbat in sfarsit datorita lui Harrison Ford, care a spus ca urmatorul film Indiana Jones este de asteptat sa inceapa filmarile anul viitor.
                 

Deși știm că va exista un al cincilea film Indiana Jones, proiectul a stagnat și fanii s-au lăsat să se întrebe cât de mulți ani vor trece înainte de a ajunge în sfârșit. În 2016, când a apărut vestea despre faptul că a fost lansată, filmul a fost planificat pentru lansarea în teatrul din 2019.

Asta a fost schimbat mai târziu, iar cel mai recent cuvânt – până acum – era că filmarea pe o tranșă nedeterminată urma să înceapă în aprilie 2019. Asta nu sa întâmplat nici Variety rapoartele că producția ar putea începe în 2020. Aceasta se bazează pe un comentariu despre care se presupune că a declarat unicul actor pentru a juca Indiana Jones, Harrison Ford.

Declarația a fost făcută pentru Variety în timpul vizitei Ford la noul Disneyland Star Wars: atracția Galaxy's Edge, care a fost deschisă publicului săptămâna trecută. Când i sa cerut opinia despre "Millennium Falcon" al atracției, Ford a spus că ar putea funcționa mai bine decât versiunea oficială folosită pentru filmarea filmelor.

Deși nu avea prea multe de spus despre filmul Indiana Jones 5 Ford a spus că "așteaptă cu nerăbdare" și că "lucrurile vin bine. "Ford a declarat în repetate rânduri că vrea să fie primul și singurul actor care va juca Indiana Jones, un rol care a fost deja scurs în viitor.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here