Blizzard a lansat cea mai nouă hartă pentru Overwatch deși nu este încă disponibilă pentru toți jucătorii. Numit "Paris", harta prezintă orașul iconic și urmează cea mai recentă hartă până la acest punct, "Busan", care a fost lansată la sfârșitul anului trecut. În prezent, harta este live pentru jucătorii PC care fac parte din programul PTR, dar toată lumea va avea acces la el în curând.

                 

Noua hartă "Paris" a ajuns ca parte a actualizării lansate astăzi. Blizzard a împachetat noua destinație cu magazinele de artizanal, alături de străzile în care luptă jucătorii. "Odată ce vă stabiliți dominația asupra adversarilor voștri, faceți-vă drumul spre Maison Marat și livrați lovitura de grație", compania spune jucătorilor care au acces la noua ofertă.

Patch-ul este disponibil numai pe PTR chiar acum – jucătorii obișnuiți nu au acces la acesta în acest moment. Noua hartă a fost recent studiată de companie într-un tweet care conținea o imagine în limba franceză și subtitrarea "întâlnirile cu șanse duc la începuturi noi"

În plus față de noua hartă, patch-ul PTR aduce o varietate de remediere a erorilor, inclusiv pentru mai multe tipuri: Ashe, Junkrat, Hanzo, D.Va, Mei, Reinhardt și multe altele. Deși majoritatea modificărilor implică remedierea erorilor, actualizarea PTR aduce și o actualizare generală.

Elementele nerecuperabile (armura, sănătate, scuturi) vor fi acum consumate înainte de a fi recuperabile. Aceasta este o schimbare față de ordinea priorității anterioare, care a amestecat prioritatea nerecuperabilă și recuperabilă, bazată pe tipul de element, mai degrabă decât pe tipul de recuperare. Schimbarea va fi live pe Xbox One și PS4 în curând.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here