Comedia HBO Silicon Valley de la Mike Judge se va încheia cu al șaselea sezon, potrivit unui nou raport. Ultimul sezon al emisiunii va fi, de asemenea, scurtat la numai șapte episoade total, afirmă raportul, încheindu-se seria populară, deși relativ scurtă, cu privire la cei cinci tineri din spatele unei lansări în Silicon Valley.
                 

Silicon Valley este o satiră a industriei de tehnologie, prezentând realitatea unui grup de oameni care au fondat un startup și tot ce vine cu el. Spectacolul a fost difuzat pentru prima oară în aprilie 2014, pentru a se bucura de o apreciere critică și sa bucurat de o bază solidă de fani în câțiva ani de la lansare. Spectacolul vine de la Mike Judge, John Altschuler și Dave Krinsky.

Știri despre finalul inevitabil al emisiunii provin din Variety care arată că HBO intenționează să pună capăt seriei după șapte episoade care cuprind un al șaselea sezon. Presupunând că raportul este corect, acesta va fi cel mai scurt sezon al anului Silicon Valley . Într-o declarație, arată judecătorul și producătorul executiv Alec Berg a spus:

Silicon Valley a fost o carieră și viață pentru noi. Îi va fi dor de disperare, dar am lăsat întotdeauna ghidul de călătorie al lui Pied Piper, iar Sezonul 6 pare să fie concluzia potrivită. Suntem îndatorați pentru totdeauna credibilității, echipajului și partenerilor noștri incredibili la HBO. Într-un anumit moment, nu putem decât să facem ca lumea să devină un loc mai bun.

Ca și în cazul altor programe HBO, seria este disponibilă în flux pe platforma companiei HBO NOW on-demand. Ultimul episod din Sezonul 5 difuzat pe 13 mai 2018. Sezonul final al spectacolului este amânat până în această vară datorită obligațiilor lui Berg în comedia HBO Barry .

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here