Onoarea, o filială independentă Huawei, este bine cunoscută și bine-iubită pentru oferirea de specificații de înaltă calitate, mai ridicate decât Xiaomi, la prețuri mai mici. În unele cazuri, el aproape rivalizează părintele său, punând aproape aceleași caracteristici și caracteristici ca, de exemplu, o serie P sau Mate într-un pachet mai accesibil, cu doar câteva compromisuri. Acestea fiind spuse, acesta are, de asemenea, loc pentru smartphone-uri puțin mai jos pe scară pentru cei cu bugete chiar mai stricte. The Honor 10 Lite este cel mai recent din lista și o luăm pentru a vedea dacă taie prea multe colțuri în acest proces.

                 

design

Pentru a apela Honor 10 Lite, o versiune bugetară a Honor 8X pe care am analizat recent nu este nici o exagerare, nici o insultă. Cei doi au o limbă de design comună și un aspect vizual, până la gradienti jucăuși pe spatele lor, și singura modalitate de a le putea spune în afară doar prin căutarea este prin crestăturile lor. In timp ce Onor 8X a fost facut un moment in care crengile largi au fost inca en vogue, Honor 10 Lite are decupajul slimmed pana la un pic de apa.

Ridicați însă Honor 10 Lite, iar iluzia similitudinii este imediat spulberată. Telefonul este ușor de ținut și se simte aproape subțire, și asta datorită utilizării generoase a plasticului. În ciuda faptului că arată, spatele și părțile laterale ale Honor 10 Lite sunt toate din plastic, doar cu un strat special care îi conferă un luciu metalic. Pentru a fi corect, plasticul este mai rezistent decât sticla, dar este și mai predispus la zgârieturi. Din fericire, Honor se livrează cu un carcasă din silicon clar, astfel încât să puteți proteja telefonul, în timp ce vă bucurați încă de culorile sale. Și pentru o bună măsură, Honor, de asemenea, pune un protector de ecran pe Honor 10 Lite chiar din cutie.

Cu doar o crestătură de apă, ecranul ocupă mai mult spațiu decât cel al Honor 8X. Dar, da, există încă o barbă în care Honor sa strecurat într-un indicator LED mic pentru încărcare și notificări. Unii ar putea găsi în continuare chiar și cele mai mici cutouts irksome dar te obișnuiești cu asta. Mai ales că de cele mai multe ori nu ajunge în cale, cu excepția cazului în care jucați conținut pe întreg ecranul. Chiar și atunci, având în vedere raportul de aspect al ecranului, unele videoclipuri vor avea oricum o căsuță poștală. Jocurile, pe de altă parte, sunt afectate.

Specs

În virtutea procesorului Snapdragon 710, Honor 8X este deja considerat un telefon cu rază medie. Honor 10 Lite se situează mai jos doar datorită designului său plastic și câtorva specificații. În unele cazuri, ca raportul pixel datorită dimensiunii sale mai mici, Honor 10 Lite se ridică și mai mult.

• Sistem de operare: • Sistem de operare: • Depozitare: 64 GB, expandabil cu microSD
• Afișează: : 13 MP f / 1.8 PDAF, senzor de adâncime de 2 MP
• Cameră secundară: 24 MP, f / 2.0
-removable

În ciuda faptului că are o grilă aproape invizibilă pe partea de sus, Honor 10 Lite produce doar difuzor audio de la găurile cu fața în jos. Este tare, dar calitatea este, de asemenea, sub-par la acest nivel. Există un accent puternic pe înălțimi până la punctul în care devine tinny. Din fericire, există și o mufă pentru căști pentru perechea preferată, dar lipsa componentelor audio de înaltă calitate va dezamăgi audiologii.

Performanță și durata de viață a bateriei

Snapdragon 710 se află între seria Qualcomm 600 și 800, o rață oarecum ciudată în gama. Cu toate acestea, nu este un impuls, așa cum am văzut în onoarea 8X. The Honor 10 Lite este capabil să ruleze jocuri grafice grafice cum ar fi Asphalt 9 și Darkness Rises cu probleme foarte mici, deși este posibil să vedeți uneori linii aliate deoarece jocurile încearcă să se adapteze automat pentru hardware-ul telefonului. Din anumite motive, nu am putut instala niciuna dintre aplicațiile populare de referință, cu excepția 3DMark. Rezultatele acestui instrument nu sunt totuși inspirate.

Blocajul în acest caz, cu toate acestea, este memoria RAM. Ai crede că 3 GB ar fi mai mult decât suficient chiar și în aceste zile, dar, dintr-un motiv sau altul, pur și simplu nu este așa la Honor 10 Lite. Ar fi momente în care jocul ar lăsa la întâmplare cadre și stutter. În funcție de ceea ce jucați, aceasta ar putea însemna linia dintre victorie și înfrângere. De asemenea, telefonul devine cald la atingere, ocazional, ceea ce ar putea provoca și o scurtă durată.

Totuși, nu veți juca tot timpul, iar cele mai multe dintre sarcinile smartphone-urilor sunt manipulate fără ca un sughiț. Durata de viață a bateriei de 3.400 mAh este suficientă pentru a vă obține o zi și un pic mai mult, în funcție de cât de mult îl utilizați, de aplicațiile care primesc în permanență notificări și de conexiunea la rețea. Aveți posibilitatea să descărcați bateria cu 10% cu doar 30 de minute de jocuri, în timp ce alte ore pe 4G LTE pot să scape până la 30% în timpul utilizării active.

Asta nu ar fi o problemă prea mare, dacă nu pentru folosirea Honor 10 Lite a micro-USB în loc de USB-C. Este totuși mai mult decât portul. E vorba de tragerea la putere. La cea mai de bază spec., USB-C va atrage mai multă putere și se va încărca mai repede decât standardul mai vechi. În plus, Honor 10 Lite, la fel ca Honda 8X, nu suportă chiar încărcarea rapidă. Dispune de un încărcător de bază de 5V / 2A de 10W în cutie.

Software

Honor 10 Lite este unul dintre primele telefoane ale companiei care se livrează cu Android 9 Pie out of the box. Asta inseamna, desigur, ca si Huawei are experienta personalizata EMUI 9.0. În timp ce Huawei și Honor și-au curățat într-o oarecare măsură actul și s-au potrivit standardelor Google cât se poate, este încă o piele foarte personalizată, cu multe aplicații preinstalate. Pe partea superioară, modelele internaționale au și pre-instalate servicii și aplicații Google Play

În timp ce interfața directă este responsabilă și fluidă, EMUI pare a fi destul de agresivă atunci când vine vorba de gestionarea memoriei. Aplicațiile și filele Chrome sunt uciși fără temei în fundal, chiar dacă sunt difuzate câte trei aplicații, inclusiv Chrome. Din nou, acest lucru ar putea fi din cauza acelor 3 GB pentru memoria RAM, care ar putea părea palidă în aceste zile. Cu toate acestea, am supraviețuit la fel de mult și nu cu mult timp în urmă, iar Honor 8X, care avea doar 4 GB RAM, nu a prezentat acest comportament. Unii utilizatori s-ar putea să nu se gândească, dar cei care sunt utilizați pentru păstrarea unor activități nesalvate în aplicații ar trebui să fie atenți la acest lucru.

Camera

Camerele Smartphone se află în aceste zile și Honor 10 Lite nu va fi lăsat în urmă. Sau cel puțin încearcă să nu. Pe hârtie, este ceea ce v-ați aștepta de la un telefon de nivel mediu. Acesta este un senzor PDAF cu f / 1.8 de 13 megapixeli, fără OIS și bliț LED, și un ajutor de la aparatul de fotografiat AI al lui Huawei

În practică, Honor 10 Lite produce fotografii utile care nu ar putea câștiga vreun premiu. Detectarea scenei AI este o lovitură sau o dorință, iar acordul pe care îl aplică poate uneori să vă lase să vă dați voie să nu o activați. Din fericire, puteți să vă dezactivați, după fapt. Oricum, aparatul de fotografiat al lui Honor 10 Lite se înșele pe o parte a imaginilor de supraaglomerare, care pot avea un efect neplăcut atunci când culorile sunt deja puternice. Puteți să vă înnebuniți cu toate clopotele și fluierele în modul Pro, dar cei care utilizează Auto, care va fi majoritatea utilizatorilor, vor rămâne cu culori foarte luminoase și uneori nerealiste. Singurul lucru pe care software-ul aparatului de fotografiat al lui Honor pare să fie excelent este modul Night (Night mode), care necesită mâna să rămână nemișcată pentru câteva secunde.

Aplicația Aparat foto de onoare 10 Lite este de fapt destul de impresionantă. În plus față de funcțiile pe care le puteți seta înainte de a face o fotografie, vă permite să ajustați retroactiv aceste setări după ce ați făcut acest lucru. Ca și eliminarea sau reaplicarea efectelor AI și schimbarea focalizării modurilor portret. Și, bineînțeles, există modul de frumusețe prezent în prezent pe telefoanele chinezești. Din fericire, este mai puțin agresiv pe Honor 10 Lite, dar, în ciuda senzorului mare de 24 de megapixeli, diafragma f / 2.0 pare să aibă probleme cu iluminatul interior

Wrap-up

Cât de departe vă va duce un smartphone de 250 USD? Judecând de Onoare 10 Lite, destul de departe de fapt. Veți avea în mână un telefon frumos, aproape tot ecranul care vă poate ocupa majoritatea sarcinilor smartphone-ului dvs. fără probleme și vă va dura o zi sau două înainte de a vă conecta. De asemenea, are o cameră foto funcțională, dacă preferați culori luxuriante și vii peste cele realiste.

Din păcate, onoarea, de asemenea, a ratat destul de câteva cutii la telefon. Nu vă deranjează corpul din plastic sau crestătură, dar uciderea agresivă a aplicației și încărcarea lentă pe micro USB ar putea fi un dezastru pentru cei care se bazează pe telefoane pentru tot. În lumina acestor deficiențe, Honor 10 Lite ar putea fi o vindere tare, mai ales când Honda 8X nu este atât de departe când vine vorba de preț.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here