Următoarea lansare majoră de la HTC a fost doar tachinată datorită unei perechi de herald-uri în Extraordinar Purple și Modest Verde. Oamenii de la HTC, odată responsabili de unele dintre cele mai minunate Androizi din lume, au revenit acum într-un loc mult mai modest din lumea hardware-ului mobil. Cu HTC U19e, vedem un smartphone care este simplu, elegant și foarte ferm opus victimii celor mai frecvente tendințe de pe piața smartphone-urilor de astăzi.
                 

Afișajul pe acest smartphone este păstrat. Are colțuri pătrate, în ciuda faptului că concurența are colturi foarte rotunjite. De asemenea, acest dispozitiv se află departe de tendința în care un set de camere și senzori orientați spre față ar însemna o crestătură mare pe frunte a telefonului – acest lucru nu are, din care puteți fi siguri.

Telefonul HTC U19e nu este un telefon pe care probabil că îl veți cumpăra la operatorul de telefonie smartphone local. De fapt, dacă locuiți în Statele Unite, este posibil să nu vedeți unul dintre aceste telefoane în persoană. În schimb, trebuie să așteptăm pentru headliner.

În galeria de mai sus veți găsi toate specificațiile pentru HTC U19e. Nu voi rula lotul, pentru că din nou, probabil că niciodată nu veți avea niciodată fizic acest smartphone aproape de tine, în orice calitate, vreodată.

Ceea ce este important este disponibilitatea de a lansa un smartphone cu colțuri pătrate, un set de camere de înaltă clasă frontală (și senzori pentru deblocarea recunoașterii irisului) și includerea IMAGE PHOTO pe spate.

Setul din spate al camerelor este capabil să surprindă ceea ce HTC descrie ca "Image Image". Ei sugerează că acest lucru este de înregistrare video și de a face fotografii în același timp. Nu este cu totul nou, dar aspectul acestei caracteristici înseamnă că HTC nu a renunțat la încercarea de a inova pe caracteristicile camerei smartphone. Setul de camere din spate este, de asemenea, capabil de un mod manual Pro – care este rar pentru un smartphone de clasă medie, cum ar fi acesta.

Setul frontal al camerelor și senzorilor include o cameră de 24 de mp, o cameră de 2 mp (asistență cu iris scanare), auto-HDR, detectarea feței și – încă o dată – Image Photo. Atât partea din față, cât și partea din spate a acestui smartphone funcționează cu ceea ce HTC numește "hartă AR".

Acest număr mai mic de două telefoane va veni în Taiwan în această săptămână, pentru TWD de aproximativ 14,900, care, dacă o să convertiți direct, iese la puțin peste 470 USD. Acest telefon are o memorie OLED de 1080 x 2160 de 6 inci, Snapdragon 710 SoC, memorie RAM de 6 GB și stocare internă de 128 GB.

Există, de asemenea, un HTC Desire 19+, un dispozitiv care este destul de similar cu U19e în mai multe privințe. Are același simț de bază – este cu siguranță un telefon de familie HTC – și are un procesor MediaTek Helio P35 în loc de Qualcomm. În timp ce U19e are doar o configurație (și două opțiuni de culoare), HTC U19 + are opțiunea de 4 sau 6 GB RAM.

HTC Desire 19+ (văzută la capătul acestui articol), de fapt, se dă în umbră rotunjită, și are, de asemenea, propria crestătură de lacrimi. Se compensează pentru aceste ghilimele de proiectare care au urmat-o, prin crearea unui fundal minunat, cu o grilă de puncte care se întunecă până la negru, și în jurul valorii de camerele de luat vederi și scanerul de amprente digitale.

În timp ce modelul Desire 19+ are un afișaj de 6,2 inci mai mare decât ecranul de 6 inch al modelului U19e, modelul Desire este "cel mai mic" dintre cele două dispozitive. Telefonul Desire va costa 9,990 TWD (aproximativ 320 dolari SUA) pentru un model cu memorie RAM de 4 GB și stocare internă de 64 GB. Există și un model TWD de 10.990 (aproximativ 350 USD), cu memorie RAM de 6 GB și stocare internă de 128 GB.

Ei au aspectul potrivit – traversați-vă degetele pe care le păstrează acest tren de dragoste rularea pentru eventualul dezvăluire și lansare a ceea ce trebuie să presupunem că va fi numit HTC U19. Ce părere aveți, un ecran de 6 inch, 2k pixeli, P-OLED, trei camere pe spate: Wide 48MP + Ultra Wide 16MP + Telefotofon 12MP, cu scaner de ochi / față în față? Vom vedea.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here