Astăzi ne apropiem și suntem personal cu HTC Vive Cosmos, un headset VR fabricat pentru mase. Dispozitivul însuși nu pornește – nu pentru presă în acest moment, oricum. În schimb, suntem obligați să ne uităm doar la cele mai elementare elemente ale jocului – designul industrial și detaliile pe care ni le-a oferit HTC în viitorul apropiat.

                 

HTC Vive Cosmos este un set cu cască VR care arată foarte mult ca mai multe căști VR lansate anterior. Are un aspect exterior ca un set de căști PlayStation VR, dar cu confortul și detaliile unui HTC Vive. Acest set de căști apare, de asemenea, fără a fi nevoie să scoateți setul complet de căști, pentru a putea interacționa cu lumea reală pentru o clipă, apoi să sarăți înapoi.

Vive Cosmos dispune de senzori încorporați, care funcționează din interior, în loc de HTC Vive, care funcționează cu senzori plantați în jurul camerei, care văd în setul cu cască. Acest aparat folosește camerele de luat vederi în interior și privește. Cu acest sistem, setul cu cască are un nou sistem de urmărire Vive, suport pentru comenzi pentru gesturi și 6DoF (6 grade de libertate).

Acesta este cu siguranta un headset bazat pe PC, in primul rand. Așteptăm mai multe detalii de la HTC cu privire la faptul dacă sugestiile pe care le-am văzut până acum înseamnă că vom putea în cele din urmă să folosim setul cu cască conectat numai la un smartphone. Există o posibilitate, dar nu o confirmare solidă încă. *

La fel ca HTC Vive și Vive Pro, acest dispozitiv este modular. Părțile pot fi detașate și pot fi adăugate noi accesorii. Deoarece dispozitivul a fost dezvăluit doar în această săptămână, și chiar și atunci, nu este destul de disponibil pentru testare, nu avem încă detalii despre accesorii. Cu excepția controlorilor, desigur.

Controlerele arată cam ca ceea ce am văzut împreună cu Oculus Quest, cu controale și o parte a căștilor dintr-un singur pachet de 400 $. Dacă HTC Vive Cosmos se va potrivi în acel moment, vom vedea. Această întrebare este deosebit de importantă, având în vedere destinația aproape identică pe care ambele dispozitive o au în seturile de seturi cu cască VR respective: Mai mult decât un set cu cască mobilă, mai puțin decât cel mai bun set de căști PC – undeva în mijloc.

Aceste controlere produse de HTC au o serie de modele surprinzătoare (deși o surpriză binevenită) – ascuțite ca TRON. În jurul marginii și a lungul liniilor Jack Kirby-esque în jurul părților laterale, se pot vedea lumini strălucitoare atunci când sunt activate aceste controlere. În cele din urmă, ceva pentru persoana din afara setului cu cască să se uite la!

HTC Vive Cosmos este interesant! Mai ales când ajungem la ideea că este destinat unui public larg. Un astfel de set de dispozitive – cele care vor găsi publicuri mai mari decât cele care au fost lansate în trecut – sunt exact ceea ce VR are nevoie acum. O nouă injecție de sânge, așa cum era.

Ne așteptăm ca primele kituri dev să fie lansate (la dezvoltatori) în "începutul anului 2019", spune HTC. Probabil că vor fi eliberați integral până la sfârșitul anului.

* De asemenea, nota: Qualcomm are un fel de design de referință în lucrările care sunt extrem de similare cu ceea ce HTC a făcut aici. Dispozitivul de referință Qualcomm nu face nici un secret despre faptul că este legat de un smartphone, deși – și ar putea fi locul în care căutăm detalii înainte ca acestea să fie anunțate de HTC. Dar din nou, vom vedea.

        
        
         
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here