Există o mulțime de incertitudini care se învârt în jurul valorii de Huawei în acest moment și merge dincolo de faptul dacă va fi în măsură să facă telefoane noi în viitor. Chiar și acum, proprietarii telefoanelor existente sunt îngrijorați de capacitățile companiei de a continua să susțină telefoanele existente. Ca să-i liniștească pe clienții săi, Huawei se mândrește acum cu experiența EMUI 9 Android Pie acum pe peste 80 de milioane de dispozitive. Mai mult, va fi lansat la Huawei P10 și chiar pe Huawei Mate 9.
                 

Vă vom scăpa de necesitatea de a efectua matematica impresionantă a producătorilor. Ambele rulează pe chipsetul HiSilicon Kirin 960, Huawei P10 a fost lansat la începutul anului 2017, iar Mate 9 a fost lansat și mai târziu la sfârșitul anului 2016. Prin standardele de piață uzuale, telefoanele sunt destul de vechi. Prin practicile obișnuite ale OEM, nu ar avea nici măcar actualizări.

Cu toate acestea, Huawei se mândrește cu modul în care face EMUo 9 disponibil pentru aceste două telefoane, oferindu-le Android 9 Pie atunci când unii dintre contemporanii lor încă nu au primit-o, deloc. Până în prezent, actualizarea a fost pusă la dispoziție doar pentru câteva serii de telefon, începând cu Mate 10 și P20, Mate RS și Nova 3.

Anunțul este, de asemenea, un spectacol de putere și forță. Huawei se mândrește că EMUI 9 va ajunge la mai mult de 100 de milioane de dispozitive până la sfârșitul lunii, dezvăluind câte telefoane există în sălbăticie, fără a număra dispozitivele Honor. De asemenea, încearcă să demonstreze că, spre deosebire de percepția publică, poate să-și împingă actualizările masive.

Unii ar putea, de asemenea, să-l vadă ca un dar al lui Huawei și de grabă. Asigurându-vă că telefoanele mai vechi rulează pe cea mai recentă versiune Android, se oferă mai mult timp să-l poloneze înlocuitorul "ArkOS". Și, grăbindu-se să împingă actualizarea înainte de sfârșitul lunii, se oferă destul timp pentru a face aceste schimbări masive înainte de amânarea celor 90 de zile.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here