Dacă luați cuvântul companiei DxOMark, nu există nici o îndoială cine este cel mai consistent producător de smartphone-uri în ceea ce privește performanța camerei. De la Mate 10 Pro la sfârșitul anului 2017, și poate chiar începând cu modelul P10 Plus, Huawei a depășit modelul hărților DxOMark după model. Ea nu este diferită, deoarece, după cum se dovedește, Mate 20 Pro primește aceeași înfrângere ca și predecesorul său, P20 Pro, și se situează ca cel mai mare telefon din lista respectivă. Că, în ciuda faptului că a renunțat la senzorul monocrom, pe care Huawei la popularizat.

                 

Cu toate că camerele duale au fost mult mai lungi, a fost cu Huawei P9 că mingea a devenit într-adevăr de rulare. Dar, în loc să vă așteptați, Huawei a optat pentru utilizarea unui senzor monocrom pentru a asista senzorul RGB obișnuit în colectarea mai multor informații de lumină pentru imagini mai bune, până la Mate 20 Pro. Cu toate acestea, Huawei consideră că senzorii camerei au devenit suficient de avansați pentru a face ca camera monocromă să fie redundantă.

Pe ​​baza revizuirii lui DxOMark, această teorie deține apă. Chiar și fără acel senzor monocrom care P20 Pro a avut înainte, Mate 20 Pro a reușit încă să funcționeze aproape la fel de bine. Ea a avut un grad ridicat de expunere, producând rezultate mai bune, mai ales în cazul scenelor cu iluminare din spate. Culoarea și saturația au fost remarcate a fi superbe, deși au eronat mai mult pe partea culorilor naturale decât prin tonurile ideale. Chiar și video, deși mai scăzută decât P20 Pro, sa apreciat bine datorită stabilizării decente și a ratei rapide a focalizării

Este departe de a fi perfect, însă, recunoaște DxOMark. Controlul mai strâns va dezvălui uneori halouri în jurul marginilor, iar fețele tind să pară mai moi decât în ​​mod normal. Stabilizarea video are unele probleme de jignire, în special în lumină scăzută. Vestea bună este că producția este încă utilizabilă, iar acele defecte sunt evidente doar dacă le cauți într-adevăr.

În total, DxOMark apreciază Huawei Mate 20 Pro drept cel mai bun smartphone din oraș când vine vorba de fotografiere. Din păcate, site-ul nu testează singurul lucru care diferențiază cele două nave emblematice ale lui Huawei, 2018: camera superangulară. Totuși, toate lucrurile sunt egale, dar nu veți merge greșit prin alegerea fie a telefonului.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here