Lucrurile ar putea începe să caute Huawei, cel puțin pentru divizia sa mobilă și pentru un aspect foarte mic al acesteia. Compania a fost recent reînființată ca membru al alianțelor Wi-Fi, Bluetooth și SD, după ce a fost scoasă în tăcere din lista. Acum sa intors intr-o alta forma, Mate 20 Pro, inca o data parte din clubul exclusiv Android Q Beta. Întrebarea cea mai mare este acum până când va rămâne în compania foștilor parteneri.
                 

Pe ​​de o parte, Mate 20 Pro nu ar fi trebuit să fie eliminat din programul beta în primul rând. Programul a început pe data de 8 mai, cu câteva săptămâni înainte ca bancomerul american să cadă. De asemenea, durează până la 30 iunie, cu mai mult de o lună înainte de încetarea amânării la 90 de zile. Pe de altă parte, multe companii din SUA au fost rapide să-și desființeze legăturile odată ce au fost date ordinul.

Mate 20 Pro este, deocamdată, înapoi pe această listă, iar cei care s-au înscris în programul beta vor continua să se bucure de o previzualizare a aplicației Android Q până în luna următoare. Aceasta nu răspunde însă la întrebarea dacă vor putea să obțină acea versiune Android în cursul acestui an. Google a promis să continue să sprijine telefoanele existente Huawei, dar nu face nici o mențiune despre actualizările Android importante. Huawei a promis că va face același lucru, dar ar putea ajunge să facă lucrurile pe cont propriu dacă lucrurile nu se vor îmbunătăți.

Marea întrebare este motivul pentru care aceste organizații l-au lăsat pe Huawei să revină brusc, așa cum l-au lovit în tăcere. De asemenea, este interesant de remarcat faptul că numai organizațiile de standardizare l-au salutat pe Huawei înapoi. Producătorii de hardware, cum ar fi Qualcomm, Broadcom și Intel, continuă să-l lovească.

Răspunsul ar putea fi simplu, dar poate avea și subtilități politice. Aceste alianțe dezvoltă și promovează standardele internaționale și industriale și au membri din întreaga lume. În timp ce sediile lor principale pot locui în SUA, nu este echivalent să spunem că specificațiile și tehnologiile lor sunt produse din SUA. Capitarea cerințelor unei țări, fie că este vorba de SUA sau de oricine altcineva, ar putea slăbi imaginea organizației ca un îngrijitor imparțial al standardelor internaționale și ar putea în cele din urmă fractura industriei.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here