Probabil că nu este niciun secret până acum. Huawei a sărit în cele din urmă pe trenul despre care se credea că a plecat de mult, cu mult timp în urmă. OK, poate că nu a fost așa de lung, dar chiar și Vivo părea să fi abandonat designul camerei pop-up și a părăsit piața în mâinile Energizer. Dar aici avem Huawei și noul P Smart Z care aduc acest design ciudat clienților săi din întreaga Europă și, probabil, restul lumii (cu excepția SUA).
                 

Preocuparea cu camerele pop-up, cum ar fi acest lucru de două ori. În primul rând, durabilitatea mecanismului, pe care Huawei se mândrește, a fost testată de peste 100.000 de ori și poate suporta chiar și 12 kg de presiune. Celălalt este viteza și Huawei spune că durează doar o secundă pentru ca camera să iasă din cochilie. Având în vedere că tot trebuie să deschideți aplicația camerei în modul selfie înainte ca aparatul să iasă, probabil că va dura mai mult de o secundă în total.

În afară de acel truc, Huawei P Smart Z este un telefon cu rază medie de acțiune care poate sau nu poate face apel la mulți consumatori. Acesta ruleaza pe un Huawei Kirin 710F, nu doar un simplu 710 deși diferențele sunt necunoscute. Există 4 GB de memorie RAM și 64 de dispozitive de stocare care pot fi extinse cu o cartelă microSD, nu cu nanoSD. Există două camere pe spate, dar nu numai că al doilea este un senzor de 2 megapixeli, camera principală de 16 megapixeli nu are nici autofocus.

Design-înțelept, telefonul utilizează o schemă de culori în două tonuri, care amintește de Google Pixeli. Aceasta include scanerul tradițional de amprente digitale. Din fericire pentru audiophiles, există și o mufă tradițională de 3,5 mm pentru căști.

Telefonul vine în culorile alegerilor de Midnight Black, Sapphire Blue și Green Emerald. Pe baza unei liste Amazon, Huawei P Smart Z va costa 280 de euro (313 dolari). Acestea fiind spuse, aceste detalii nu trebuie încă confirmate printr-o lansare oficială care nu a fost încă anunțată.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here