Dacă v-ați aștepta să dezvăluie Huawei ultimul său emblematic în cursul acestei luni, s-ar putea să fiți dezamăgit. Da, compania chineză înarmată este așteptată să prezinte un prototip al smartphone-ului 5G pliabil la MWC 2019 din Barcelona, ​​dar cei care preferă să vadă un produs finit și lustruit vor trebui să aștepte încă o lună. Într-un comunicat de presă complet diferit, Huawei a dezvăluit accidental că anunțul Huawei P30 nu va avea loc în Barcelona, ​​ci în Paris și nu în februarie, ci în martie

                 

Unele companii profită de sinergia și prezența de presă la MWC pentru a-și anunța mărfurile. Alții se îndepărtează de ea pentru a evita să fie umbriți și ignorați. Huawei ar putea lua cea de-a doua abordare, deși ar putea fi de așteptat ca furtuna să moară puțin înainte de a face o altă lovitură mare

Lucrurile păreau să caute în sfârșit compania. În ciuda crizei americane, a reușit să-și sporească profilul, devenind al doilea mare producător de smartphoneuri din lume și împingând Apple pe locul trei. Peste 2018 de nave, Huawei P20 și Huawei Mate 20, au primit recenzii pozitive, în timp ce sub-brandul Honor a inundat piața cu telefoane high-end accesibile.

Dar apoi, domino-urile au început să cadă una după alta, iar arestările și acuzațiile au fost aruncate împotriva lor pentru un motiv sau altul. Unul dintre aceste incidente a implicat doi directori polonezi, care probabil au determinat Huawei să-și reafirme prezența în țară. Comunicatul său de presă a declarat că va angaja încă 100 de angajați pentru biroul său polonez și va anunța la sfârșitul lunii martie următorul smartphone din seria P.

În comparație cu colegii săi, Huawei P30 nu a atins încă starea critică atunci când vine vorba de scurgeri. Cel mai recent a arătat un telefon cu cameră triplu, în timp ce modelul Pro imaginat de mai sus scade numărul de camere pe patru pe spate. Compania va avea nevoie cu siguranta mai mult decat doar mai multe camere pentru a supravietui acestei furtuni.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here