Calea lui Huawei era aproape clară. Dupa ce a detronat Apple pentru a deveni cel de-al doilea furnizor de smartphone-uri din lume din lume, a avut ochii pe care i-a propus sa-l deplaseze pe Samsung. S-ar putea să nu fi fost greu să ne gândim cum au scăzut atât cota de piață a Samsung, cât și Apple, în timp ce Huawei și Honor's au fost în creștere. Dar apoi a apărut o listă neagră a SUA care a aruncat compania în haos. Acum, Huawei își reevaluează obiectivele pentru a deveni furnizorul de top din lume, probabil că se va concentra pe supraviețuirea doar pentru următoarele câteva luni.
                 

Nu este că Huawei nu dorește să fie la vârf, dar acum trebuie să reevalueze dacă este posibil chiar și în condițiile actuale. În timp ce se mândrește că are tot ce are nevoie pentru a continua afacerea pentru următoarele câteva luni, având stocate componentele necesare pentru smartphone-uri. Această livrare nu va dura mult timp, totuși, mai ales dacă încearcă să producă același volum de dispozitive ca întotdeauna.

Asta este probabil motivul pentru care există acum rapoarte că Huawei și-a redus ordinele de telefoane de la faimosul asamblator Foxconn. Din păcate, aceasta nu afectează doar Huawei. Producătorul taiwanez a alocat mai multe linii de producție în așteptarea cererii pentru telefoanele Huawei. Acum liniile au dispărut.

Huawei continuă să se lupte cu percepția că este jos pentru conte. Chiar dacă lista neagră se aplică doar SUA, comercianții cu amănuntul și operatorii de transport din întreaga lume au încetat deja să vândă chiar și cea mai recentă și cea mai bună dintre cele oferite de Huawei, P30 Pro. În ciuda asigurărilor din partea companiei și chiar de la Google, proprietarii de telefoane existente Huawei și alți comercianți cu amănuntul au început să vândă dispozitive la prețuri ieftine.

Compania are încă un plan de rezervă, cel puțin în ceea ce privește software-ul, iar unele organizații internaționale de standardizare l-au lăsat să revină pentru moment. Dar, cu producători de hardware și designeri de cipuri care taie legături cu Huawei, ar putea fi doar o chestiune de timp înainte ca acesta să-și piardă complet capacitatea de a face telefoane la același nivel care le-a făcut populare.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here