La începutul lunii decembrie, a apărut cuvântul că Hulu avea în vedere un nou tip de publicitate: unul care apare atunci când spectatorul întrerupe videoclipul pe care-l vizionează. Compania a introdus acest nou tip de anunț, deși nu funcționează exact așa cum a fost inițial tipărit. În loc să prezinte o reclamă video, Hulu dezvăluie un anunț static pe ecran atunci când un videoclip este întrerupt.

                 

În forma sa actuală, Hulu are două planuri de abonament: un nivel de comercializare (mai mult) comercial, care costă mai mult, și un nivel mai redus de suport publicitar care arată unele pauze comerciale. Aceste anunțuri sunt în formă video, dar noile anunțuri de pauză sunt diferite. Hulu a ales să afișeze anunțuri statice atunci când videoclipurile sunt întrerupte, pentru a evita, în parte, confuzii clienților care pot fi deranjați de un anunț de pauză video.

Anunțurile de pauză bazate pe imagine statică au mai mult sens decât anunțurile video, ceea ce ar putea confunda spectatorii care ar putea crede că videoclipul nu a reușit să întrerupă. De asemenea, este puțin probabil ca agenții de publicitate să fie dornici să plătească pentru anunțurile video care ar juca în timp ce spectatorul este departe de ecran – la urma urmei, probabil că nu întrerup videoclipul dacă nu se concentrează pe altceva.

Vizitatorii care fac o pauză în videoclip vor vedea că anunțurile statice sunt afișate în partea dreaptă a ecranului dispozitivului, unde se va afla într-un anunț tipărit. Vizitatorii vor vedea anunțul atunci când vor întrerupe videoclipul și vor vedea anunțul atunci când se vor întoarce pentru a-l relua. În tot acest timp, videoclipul în sine rămâne în mod corespunzător întrerupt, evitând disconfortul anunțurilor video auto-redate

Potrivit lui Hulu, care a vorbit recent cu TechCrunch reclamele vor apărea doar după câteva secunde, când este clar că utilizatorul nu se spală pur și simplu prin videoclip; De asemenea, anunțurile nu vor apărea în conținut cu o evaluare TV-MA. Participanții la Hulu se pot aștepta să vadă aceste anunțuri statice noi pe anumite videoclipuri începând cu al doilea trimestru al acestui an.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here