Prin actualizarea la cea mai recentă versiune de iOS de pe iPhone, va exista o nouă opțiune pentru blocarea apelurilor spam. Această acțiune împiedică robocalizarea, spam-ul și practic orice alt tip de telefon pe care îl știi că nu vrei să răspunzi în mod automat. Acest sistem aparent folosește "inteligența Siri" pentru a funcționa – dar nu vă faceți griji, va funcționa bine!
                 

În iOS 13, odată ce ai spus actualizarea, vei dori să introduci setările iPhone. Deplasați lista la cel de-al cincilea grup de butoane, grupul dintre care ați găsi în mod normal butonul Telefon. Aici veți primi opțiunea de a filtra fișierele dvs. spam.

Acest nou sistem – în prezent, numit în continuare "Silence calls callers" prin intermediul documentelor iOS 13, și merge cam așa ceva. "Când setarea este activată, iOS utilizează informații de tip Siri pentru a permite apelurilor să sune telefonul dvs. de la numerele din Contacte, Poștă și Mesaje. Toate celelalte apeluri sunt trimise automat în căsuța vocală. "

Puteți activa așa ceva temporar cu "Nu deranjați". Dacă aveți vreun iPhone din ultimele jumătate de deceniu, va trebui să deschideți Setări – Nu deranjați – comutați pe Nu deranjați. Va trebui să găsiți opțiunea Permite apeluri din (în jos) și selectați Toate contactele – și asta este.

Există, de asemenea, o nouă setare pe care Apple o numește "detectarea spamului pe dispozitiv". Se pare că această caracteristică se află în secțiunea "China" a documentelor de examinare iOS 13, astfel încât nu toți utilizatorii vor avea acces . Cu această setare, mesajul iMessages "detectat ca spam" va fi trimis automat la dosarul "Expeditori necunoscuți".

Oh, de asemenea, Android are și acest lucru, așa cum apare pentru prima dată în dispozitivele Google Pixel în decembrie 2018 – pentru mesajele SMS și rcs – numit Protecție împotriva spamului. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva similar pentru apeluri, faceți clic pe Next-Level-Screening minunat de apeluri cu ajutorul Asistentului Google. Se va purta o conversație cu spammerul dvs. în timp ce urmăriți transcrierea – vremuri bune!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here