Gândiți-vă la sărind telefoanele cele mai scumpe din acest an, căutând, în schimb, la branduri up-and-coming cu dispozitive mai puțin cunoscute. Nu pentru că este un lucru minunat de făcut, ci pentru că am ajuns la punctul de concentrare. Suntem într-un moment în care Samsung se luptă cu Apple, iar Apple nu a făcut nici o schimbare majoră în iPhone, din moment ce iPhone X. Dacă doriți să continuați să utilizați smartphone-ul așa cum îl utilizați chiar acum, cumpărați cu orice preț o Galaxy S10 sau iPhone XI. Dacă vrei să încerci ceva nou, gândește-te la altceva.

                 

Înainte de a merge prea departe, ia în considerare faptul că am luptat pentru a păstra mufa pentru căști în smartphone-uri, în general, de mai multe ori. Sunt un ipocrit major dacă cred că am nevoie de un jack pentru căști și că trebuie să vedem o schimbare majoră pe piața de telefonie mobilă. Dar nu asta e treaba.

Astăzi afirmația mea este că, dacă doriți ca smartphone-ul dvs. să fie un instrument – făcând tot ceea ce vă așteptați – atunci Samsung și Apple fac unele telefoane fine. Ei nu au neapărat tot ce aveți nevoie, dar au produse de cea mai bună calitate atunci când vine vorba de așteptările cheie ale celui mai important numitor comun – populația MAX.

Noul iPhone XI (sau orice se va numi) și cea mai nouă familie de smartphone-uri Galaxy S10 sunt făcute să fie populare. Dacă doriți să continuați să ascultați muzica pop, prin toate mijloacele, porniți radioul.

DAR, dacă vrei să experimentezi ceva nou, există mărci aflate acolo care taie noi forme. Există mărci în lume chiar acum, care fac din smartphone-uri inovatoare, diferite, noi și unități de tehnologie care definesc cu totul noi categorii de dispozitive.

Iată ecranul flexibil, pliabil, așa cum demonstrează Royole. Nu mi-ar cumpăra telefonul pe care l-au făcut cu el – dar uitați-vă acolo pentru a vedea primul din multe într-o nouă categorie de smartphone-uri

Dacă doriți un telefon care se adresează SPECIFIC la jocuri, consultați Razer Phone 2 în această revizuire din decembrie 2018. Acest telefon are un display de rată de reîmprospătare de 120 Hz – o caracteristică unică pe care nu o veți găsi orice alt smartphone (încă nu, oricum).

Fresh out the door astăzi este partea din spate a Honor View 20. Acest dispozitiv are multe caracteristici interesante – cum ar fi o cameră de 48MP – dar pentru mine, este vorba de capătul extrem de spate unic al acestui dispozitiv. Există inovația și acolo lucrarea devine capricioasă.

Dacă doriți să vedeți viitorul smartphone-ului și locul în care este probabil ca Apple și Samsung să meargă, în cele din urmă, vedeți telefonul dezvăluit în această săptămână de Vivo. Oamenii de la Vivo l-au sfâșiat cu prima cameră de tip pop-up într-un telefon în 2018, acum ei aduc o piatră de magie a unui telefon la globul tău de ochi în 2019. Acesta este Vivo Apex 2019 și nu are găuri – fără porturi, fără butoane, fără cusături – doar telefon.

Luați în considerare aceste lucruri și rămâneți la dispoziție în timp ce continuăm să alegem biții unici din această industrie pentru a încerca să ruineze o piață în schimbare. Pentru că acest lucru nu ar trebui să fie ca scrierea despre cel mai nou ciocan sau cheie – chiar dacă există acolo în pop-land, asta e ceea ce este.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here