După o scurgere care se pretinde la fel de mult, jocurile Epic au lansat astăzi o actualizare care aduce blade-ul Infinity, o sabie adăugată la lista cu arme și arme explozive. Noua blade este o descoperire interesantă, dar există o eroare care îi afectează pe oricine care o folosește. Deși Epic nu are încă o soluție, compania a publicat două soluții oficiale pentru rezolvarea problemei.

                 

Jocuri Epic au lansat actualizarea mai devreme astăzi, care a adăugat Infinity Blade, o arma arhaică care – în forma sa actuală – spun că jucătorii sunt mult prea puternici. Multi fanii Fortnite au cerut eliminarea armei datorita cat de usor cel care o conduce poate anihila alti jucatori. Este mai probabil că Epic va ajusta arma în viitorul apropiat pentru a face mai puține daune.

După cum ne așteptăm de obicei după o actualizare, blade-ul Infinity este un pic camuflat. Epic a recunoscut că unii jucători pot avea probleme cu el, și anume că jucătorii își pot pierde HUD-ul după ce au folosit dispozitivul și că pot juca în mod repetat, fără să completeze animația

Nu există nici o soluție pentru această ultimă problemă, cel puțin în acest moment, dar Epic are o soluție la prima problemă. Până când pot fi patch-uri, jucătorii care se confruntă cu pierderea HUD ar trebui să intre într-un mod de joc (oricare o va face), apoi mergeți în Settings> gear> HUD și setați Quickbar la "On."

Aceasta este doar o soluție temporară a problemei, care va fi fixată într-o actualizare viitoare. Epic îi încurajează pe jucători care se confruntă fie cu o eroare de a trimite un raport de eroare prin butonul Feedback al jocului. Instrumentul de feedback poate fi găsit în meniul Opțiuni joc

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here